• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Germanwings'ten 20 yeni destinasyon

Germanwings'ten 20 yeni destinasyon
Avrupa’nın lider düşük fiyatlı havayolu şirketi Germanwings, 2012 yaz uçuş planını açıkladı.

GERMANWINGS’DEN YAZ İÇİN 20 YENİ DESTİNASYON

Avrupa’nın lider düşük fiyatlı havayolu şirketi Germanwings, 2012 yaz uçuş planını açıkladı. 2012 yılı yaz uçuş programı çerçevesinde 20 yeni noktaya uçacak olan Germanwings yaz aylarında da yolcularına uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam edecek.

Özellikle Köln/Bonn ve Stuttgart merkezlerinden pek çok ilk uçuş gerçekleştirecek havayolunun yaz aylarında programa dahil edeceği yeni destinasyonların büyük ilgi çekmesi bekleniyor.

Haziran ayı itibariyle Köln/Bonn merkezinden Kazablanka başta olmak üzere Fas’ın Tunus, Tanca ve Nador şehirleri, Londra Heathrow, Napoli, Katanya, Jerez de la Frontera ve Rijeka uçuşları başlayacak. Bu seferlerin yanı sıra Köln/Bonn’dan seyahat eden yolcular artan Barselona ve Prag uçuşlarından da yaz süresince yararlanabilecek.

Stuttgart havalimanı ise bu yaz en çok yeni sefere ev sahipliği edecek. Özellikle Avrupa’nın güneyine başlanacak seferler arasında Venedik, Katanya, Dubrovnik, Bilbao, Bremen, Brüksel, Milan, Manchester ve Rijeka noktaları bulunuyor.

Germanwings uçuş programı çerçevesinde İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir’den; Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover, Hamburg dahil olmak üzere toplam altı noktaya sefer düzenliyor.

Avrupa’nın en başarılı düşük tarifeli havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Avrupa’nın 90’dan fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına 32 adet Airbus A319 tipi uçaktan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.

29 Euro’dan başlayan fiyatlarıyla dikkat çeken Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin www.germanwings.com  web sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim