• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

GNC Türkiye'yi kim satın aldı?

GNC Türkiye'yi kim satın aldı?
GNC Türkiye, 18 ilde 64 mağaza, 250’den fazla eczane satış noktası ve online satış mağazası ile hizmet veriyor.

GNC Türkiye, franchise lisansının 1994 yılında Amerika’dan alınması ile faaliyetlerine başladı. 1998’de açılan ilk mağazasını, diğer mağazaları izledi. Bugün İstanbul'da faaliyet gösteren Genel Müdürlüğü, 18 ilde 64 mağaza, 250’den fazla eczane satış noktası ve online satış mağazası ile müşterilerine en doğru bilgiyi ve en iyi yönlendirmeyi yapma hedefi ile çalışmalarını devam ettiriyor.

Enerji,sanayi ve perakende sektöründe de satın almalar yapan işlemi gerçekleştiren Infinity Invest Holding, GNC’nin Türkiye’deki dağıtım haklarını satın aldı.

Infinity Invest Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşur, bu satın alma ile ilgili sektörün gelişim potansiyeline duyduğu inancı vurgulayarak hızlı büyüyeceklerini belirtti.

Mustafa Aşur konu ile ilgli değerlendirmelerinde “Bu satın alma ile sektöründe öncü bir markayı daha İnfinity Invest Holding bünyesine katıyoruz. Türkiye doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürünler pazarında büyüme potansiyeli yüksek bir ülke.ve GNC de geniş ürün portföyü ile konusunda Dünya lideri bir marka. Türkiye’de büyüme potansiyeli yüksek. Hedefimiz kendi açacağımız 300 mağaza ve Türkiye’nin büyük eczanelerinin portföylerine girerek GNC ürünlerinin herkes tarafından rahatlıkla temin edilmesini sağlıyor olmak. Bugün Türkiye’de 19521 eczane var. Biz bu eczanelerde de GNC ürünlerinin son tüketici ile buluşmasını sağlayacağız. Mağazalarımız tümüyle kendimize ait olacağı için yaratacağımız istihdam ile de ülke ekonomimize katmadeğer sağlayacağız.” dedi.

INFINITY INVEST HOLDİNG KİMDİR?

Infinity Invest, Türkiye’de farklı sektörlerde yatırımlara odaklanmış özel bir sermaye kuruluşudur. Yönetim, global markalarda, üst düzey yöneticilik ve danışmanlık yapmış, girişimcilik deneyimi olan, altı farklı ülkenin vatandaşlarından oluşan, çok kültürlü ve tecrübeli bir ekipten oluşmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim