• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Groupama'dan THY elemanına yeni hizmet

Groupama'dan THY elemanına yeni hizmet
Groupama, bir ilke daha imza atarak, İstanbul Üniversitesi işbirliği ile Türk Hava Yolları’na sunduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

GROUPAMA'DAN THY PERSONELİNE YENİ BİR HİZMET

Groupama, bir ilke daha imza atarak, İstanbul Üniversitesi işbirliği ile Türk Hava Yolları’na sunduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Groupama, bahse konu olan işbirliği kapsamında Türk Hava Yolları personeli ve yakınlarından oluşan 25 bin kişinin sağlığını güvence altına alan özel hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Bu işbirliği sayesinde Türk Hava Yolları personeli, İstanbul Üniversitesi çatısı altında faaliyet gösteren İstanbul Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda yüksek standartlarda hizmet alarak tedavi olabilecek.

Türkiye’nin en büyük ve yenilikçi sigortacılık gruplarından biri olan Groupama, kurumsal hizmet sunduğu Türk Hava Yolları personeline yönelik hizmetlerini daha da genişletti. Türkiye’deki öncü sağlık kuruluşuyla işbirlikteliği bulunan Groupama, İstanbul Üniversitesi ile yapılan özel anlaşma çerçevesinde Türk Hava Yolları personelinin İstanbul Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda yüksek ve güvenilir standartlarda hizmet almasını sağlayacak. Öncelikle İstanbul Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda başlatılan uygulamanın, başta Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü olmak üzere diğer branşlarda yaygınlaştırılarak devam ettirilmesi hedefleniyor.

İstanbul Tıp Fakültesi’nde ilk defa uygulamaya alınan doğrudan ödeme sistemi sayesinde Groupama’lı olmanın ayrıcalığını yaşayacak olan Türk Hava Yolları personeli, hızlı ve güvenilir bir hizmet alabilecek. Türk Hava Yolları personeli ayrıca, www.thy-itf.com adresli web sitesi üzerinden randevularını kolayca alabilirken hizmet alacakları öğretim üyelerinin bilgilerine ve sağlıkla ilgili bilgilendirici makalelere de bu kanal üzerinden ulaşabilecekler.

Söz konusu işbirliğini değerlendirmek için; İstanbul Üniversitesi Rektörü Yunus Söylet, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Temel Kotil, Groupama CEO’su Yılmaz Yıldız, İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgin Saydam, İstanbul Üniversitesi Hastaneleri Genel Direktörü Yard. Doç. Dr. Haluk Özsarı, Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç ve Groupama Genel Müdür Yardımcıları Tahsin Gürdoğan ve Alper Karayazgan biraraya geldiler.

İşbirliğine yönelik olarak, İstanbul Üniversitesi Rektörü Yunus Söylet, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Temel Kotil ve Groupama CEO’su Yılmaz Yıldız şu değerlendirmelerde bulundular:

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet anlaşmaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada: “Türkiye’nin en eski ve en köklü üniversitesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de örnek ve öncü sorumluluğumuzu yerine getirmek üzere sağlık hizmetlerinde yeni bir açılım başlattık. İstanbul Üniversitesi Hastanelerinde sunduğumuz sağlık hizmetlerini, Türk Hava Yolları önderliğinde, ülkemizin önemli değerlerinden biri olan Türk Hava Yolları çalışanları için, Groupama ile gerçekleştirdiğimiz anlaşma çerçevesinde, üniversite hastanelerine özgü farklı bir modelle sunacağız. Sağlık hizmetleri sunum ve finansmanında özel sağlık sigortaları ile işbirliği içinde kurgulanan bu modelin, yakın gelecekte sadece İstanbul Üniversitesi Hastaneleri için değil, aynı zamanda ülkemiz sağlık hizmetlerinde de örnek bir model olacağına inanıyoruz. Öncelikle İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı bünyesinde başlatılan bu modeli, çok kısa bir süre içinde İstanbul Üniversitesi’nin diğer hastanelerinin uygun bölümlerinde de yaygınlaştıracağız. Böylelikle, Üniversite’nin topluma önemli sorumluluklarından biri olan sektör ile işbirliği konusunda, sağlık alanında dünyanın yıllardır uyguladığı bir yeniliği uyguluyor olacağız.”dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Temel Kotil; “Türk Hava Yolları ailesinin tüm fertlerine öncelikle sağlıklı bir yaşam diliyorum. Her şeyin başı sağlık diyerek çalışanlarımızın en temel ihtiyaçlarından olan sağlık konusunda Groupama ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Groupama ile 2010 Ağustos ayından bu yana devam eden işbirliğimiz çerçevesinde çalışma arkadaşlarımız ve yakınları bir çok özel hastanede kaliteli sağlık hizmeti almakta idi. Groupama’nın İstanbul Üniversitesi ile yapmış olduğu anlaşma bizler için oldukça memnuniyet verici bir gelişme olmuştur. Arkadaşlarımız bundan böyle tedavilerini, başta İstanbul Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı olmak üzere İstanbul Üniversitesinin diğer hastane ve bölümlerinde çok özel şartlarda ve gönül rahatlığıyla yaptırabilecekler. Bu işbirliğinin tüm çalışma arkadaşlarıma sağlık getirmesini diliyorum.”

Groupama CEO’su Yılmaz Yıldız;“Groupama olarak, Türkiye’nin milli değerlerinden birisi olan Türk Hava Yolları’na sağlık gibi önemli bir alanda Ağustos 2010 tarihinden bu yana hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Bu doğrultuda iş ortağımız Türk Hava Yolları’na sunduğumuz hizmeti Türkiye’nin köklü kurumlarından İstanbul Üniversitesi’ ni dahil ederek genişletiyoruz. Türkiye’ de son 10 yılda kamunun sunduğu sağlık hizmetleri büyük bir gelişme kaydetmiştir. Bu çerçevede Türkiye’nin en iyi hastanelerinden biri olan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji birimi, çok kıymetli hocalarımızın olduğu güzide bir kurumumuzdur.

Bu işbirliğimizi öncelikle Türk Hava Yolları personeli ve ailelerinden oluşan 25 bin kişi için başlatmış olmamız karşılıklı güven ve inancın bir göstergesidir. Bu kapsamda yer alan anlaşmalarımızın kapsamını genişleterek tüm sigortalı müşterilerimize de sunmayı hedefliyoruz. İstanbul Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşma ve Türk Hava Yolları ile olan iş birliğimizin artarak devam etmesini diliyorum.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim