• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Güvenli Ödeme Sistemi Paykasa

Güvenli Ödeme Sistemi Paykasa
Bir ön ödemeli kart sistemi olan Paykasa, internet alışverişlerinde büyük kolaylık sağlamaktadır.

Özellikle bazı kullanıcıların internet güvenliği hakkında sorun yaşaması üzerine bu sistem daha çekici hale gelmiştir. Türkçe internet siteleriyle birlikte Türkiye piyasasında kendini gösteren Paykasanın kullanıcıları, gün geçtikçe artmaktadır. Ayrıca yabancı kökenli sitelerden de Paykasa kartla alışveriş yapabilmektedir. 

 

Bu sitelerde bulunan ve sahip olmak istediğiniz herhangi bir eşyayı bu şekilde satın alıp Paykasa vasıtası ile ödeme yapabilirsiniz. Elektronik para olarak ta tanımlanan bu sistem kullanıcı tarafından çok kısa bir zamanda kabul görmüştür. Paykara kartı daha çok kredi kartı bilgilerini paylaşmak istemeyen kişilerin kullandığı görülmektedir. Bu açıdan kullanışlı görülmektedir. Bunun yanı sıra alacağınız Paykasa kart ile uzun ödeme sistemleri ile uğraşmadan sadece bir pin kodu ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Paykasa oldukça güvenli bir yoldur. En çok tercih edilme nedeni de budur. Ön ödemeli kart sisteminde dolandırılma ihtimaliniz söz konusu değildir.

 

Çeşitli sitelerde kullanılabilir. Özellikle oyun siteleri çok kullanıldığı bir alandır. Sadece size verilen hesap numarasına yapacağınız ödeme ile euro bazında tanımlanan, Paykasa kartlarına sahip olabilirsiniz.  Bunun yanı sıra yatırım amaçlı da Paykasa bozdurma işlemi yapabilirsiniz. Paykasa euro kuru üzerinden değerlendirilmektedir. Bundan dolayı aldığınız Paykasa kartı kullanmadığınız takdirde ya da kalması halinde kur sistemiyle değeri yükseldiği zamana kadar saklayabilir ve o zaman diliminde bozdurarak kar elde edebilirsiniz. Sitemiz üzerinden tüm bu işlemleri güvenli bir şekilde yapmak mümkündür. Paykasa kartların tutarları ise 10€ dan 500€ kadar değişmektedir. Bunlar arasından her kullanıcıya hitap eden miktarlarda Paykasa çeşitleri bulunmaktadır. Sitemizde paykasa kart al seçenegi ile ihtiyacınız olduğu kadar bakiyeyi kartınıza müşteri temsilcisi aracılığıyla tanımlatabilirsiniz. Bu işlem en fazla 5 dk sürmektedir. Sonrasında ise hemen Paykasanın anlaşmalı olduğu sitelerde alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Alışveriş yapmanın yanı sıra Paykasanın sağladığı birçok fayda vardır.

 

Bunlardan en önemlisi tamamen sanal bir kart olan Paykasa ile kredi kartı ile yaşadığınız zorlukları yaşamamanızdır. Paykasa ile uzun güvenlik denetimleriyle uğraşmadan kısa bir sürede sadece size verilen 16 haneli pin kodu ile alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Paykasa kartınızın tutarının bitmesi halinde tekrar kart almak isterseniz sitemizden tekrar aynı işlemleri uygulayabilirsiniz. Böylece kısa sürede kaldığınız yerden alışverişinize devam edebilirsiniz. Ayrıca alışveriş ve ödeme sırasında asla güvenlik sorunuyla karşılaşmazsınız. Alışveriş yaparken kişisel bilgileriniz karşı tarafa hiçbir şekilde iletilmediği için son derece güvenlidir. Adres bilgisi, banka hesabı gibi size özel bilgiler bu sistem içinde kullanılmaz. Sitemizden aldığınız çeşitli tutardaki Paykasa kartlarla güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Bu rahatlığa sizde ulaşmak isterseniz zaman kaybetmeden sitemizin müşteri temsilcisi kısmından bize ulaşın.

 

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim