• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Güvenlik memurlarından açıklama

Güvenlik memurlarından açıklama
Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği, darbe girişimi sonrası bir açıklama yayınladı.

Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği, darbe girişimi sonrası bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada darbe girişiminin halkın kahramanca mücadelesiyle bertaraf edildiği vurgulandı.

Yapılan açıklamada:

Yüce Türk Milleti;

15 Temmuz 2016 gecesi üniformayı kendine zırh yaparak Şanlı Ordumuzun içine gizlenmiş teröristler tarafından Milli İradeye karşı gerçekleştirilmek istenen kanlı saldırı ve darbe girişimi değerli devlet büyüklerimizin tutarlı duruşları, güvenlik güçlerimiz ve halkımızın kahramanca mücadelesi sonucu başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Kalkışma; demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin en stratejik noktaları başta olmak üzere tüm kurumlarını hedef almış, ancak ne mutlu ki; hedefine ulaşamamıştır. Bundan böyle de bu tür girişimlerin hedeflerine ulaşmasının imkânı kalmamıştır.

Tarihte özgürlüğü adına vermiş olduğu savaşlar ve mücadeleleri ile yerini çoktan almış Şerefli Türk Milleti, üzerine düşeni bir kez daha yaparak silahlara ve mermilere karşı vücudunu siper etmiş, güvenlik güçlerimizin onurlu mücadelesi ile bir kez daha Milli İradeye sahip çıkılarak tarih yazılmıştır.

Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği olarak; Kalkışma gecesi ve sonrasında üniformaları ile tüm baskılara karşı vakarlı duruşlarıyla görev yapan Tüm meslektaşlarımıza ve halkımıza geçmiş olsun dileklerimiz iletir, demokrasinin işleyişine ve Milli İradenin hiçe sayılmasına yönelik bu girişimin tamamı ile karşısında olduğumuzu beyan ederiz. Bu elim olayın bir daha yaşanmamak üzere, Ülkemiz açısından bir toparlanma, halkımız açısından birliğe vesile olması temennisiyle bu uğurda şehit olanlara Yüce Allah’tan Rahmet, geride kalan acılı yakınlarına da sabırlar dileriz.

SİHAGÜVDER

Yönetim Kurulu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim