• BIST 9577.66
  • Altın 2471.216
  • Dolar 32.4424
  • Euro 34.4823
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Hafif raylı sistem Mudanya’ya gelecek

Hafif raylı sistem Mudanya’ya gelecek
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hafif raylı sistemin Mudanya ilçesine kadar uzayacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altepe, Mudanya İskele Meydanı’nda düzenlenen iftar programında, ilçede bulunmanın mutluluğunu yaşadığını aktardı.

Bursa’nın gelişmesi için çalışırken bir yandan da Mudanya’nın gelişmesi ve kalkınması için adımlar attıklarını belirten Altepe, “Kurşunlu, Altıntaş, Güzelyalı, Mudanya, Kumyaka ve Eşkel’de devam eden inşaatlarımızı gezdik. Tüm sahillerde Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Altepe, Mudanya’nın gelişmesi ve kalkınması için milyonlarca lira harcadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Mudanya merkezde 7 yılda sadece altyapı olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin harcadığı para 120 milyon lirayı geçti. Sahillerimizin temizlenmesi için döşediğimiz kolektörler ve arıtma tesisleri, 110 milyon lira tutuyor. İnşallah daha yapılacak 100’lerce milyon liralik projelerimiz var. İnşallah hafif raylı sistem de Mudanya’ya gelecek. Tüm sahillerimiz düzenleniyor, tüm tarihi eserler ayağa kalkıyor. Mudanya alt ve üst yapısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi ile büyüyor, gelişiyor. Sizler, bizi desteklediğiniz müddetçe bizler de hizmetlerimize devam edeceğiz, Mudanya’yı geliştirip kalkındıracağız. Bizler, hizmet için varız, gönüller yapmaya geldik, hizmetler yapıp eserler bırakmaya geldik. Mudanya için, Bursa için ne yapsak az.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim