• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Hava İş Sendikası'ndan '305' açıklaması

Hava İş Sendikası'ndan '305' açıklaması
Hava İş Sendikası, THY ile görüşmeleri devam eden 305 konusuna ilişkin bir açıklama yaptı.

Sendika, işten çıkarılan 305 personelden işe dönmek isteyenler için yapılan görüşmelerin tahmin edilenden daha uzun sürebileceğini vurgulayarak, üyelerden anlayış göstermelerini istedi.

Yapılan açıklama:

Değerli Üyelerimiz,

Aralık ayının sonunda uzun süredir mağdur olan, işten çıkarılan 305 THY çalışanın işe iadeleri konusunda sendikamızın THY yönetimi ile anlaşmaya vardığını ve dönmek isteyenlerin tamamının THY’deki işlerine geri döneceklerine dair bilgiyi sizlerle paylaştık.

İşe geri dönecek 305 kişinin bazılarının davası devam etmekte olup, bazıları tazminatlarını alarak farklı yerlerde çalışmaya başlamıştır. Yönetimimiz ve THY yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen komisyon toplantılarında bu durumların hepsi tek tek değerlendirilmektedir. Sendikamızın amacı maksimum kazançla üyelerimizin işlerine geri dönmelerini sağlamaktır. O nedenle süreç beklenenden biraz daha uzun olmaktadır.

Bir buçuk yılı aşkın süredir bu zorluklarla boğuşan siz değerli üyelerimizden ve ailelerinden beklentimiz, kazanımların daha fazla olması için bize biraz daha anlayış gösterip sabırlı olmanızdır. Sendika yönetimi olarak Ocak ayı bitmeden 305 üyemizin evinde uzun zamandır yitirilmiş huzur ve mutluluğu yeniden oluşturacağımızdan eminiz.

Siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ve destekle gerçekleştirdiğimiz kazanımlarımızı, olumlu gelişmeleri web sitemizden duyurmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla…

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim