• BIST 8904.46
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Havacılık sektörü, sivil havacılık festivalinde buluştu

Havacılık sektörü, sivil havacılık festivalinde buluştu
İstanbul Ticaret Üniversitesi Sivil Havacılık Topluluğu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımlarıyla havacılık sektörünün deneyimli isimleri ile üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sivil Havacılık Topluluğu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün  katılımlarıyla havacılık sektörünün deneyimli isimleri ile  üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi bünyesinde bulunan Sivil Havacılık Topluluğu 2016 yılında 18 havacılık firması  ve 1500 katılımcı ile ilkini gerçekleştirip akabinde yoğun ilgi üzerine gelenekselleştirdikleri  II.Sivil Havacılık Festivali-Havacılık Sektörü Kariyer Buluşması’nda havacılık sektörünün deneyimli isimleriyle üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nazım Ekren, Rektör Yardımcısı Sayın Özgür Çengel ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sayın Hasan Erkesim’in Topluluk Başkanı Kadir Öztürk konuşmaları ile festivalin açılışı gerçekleştirildi.

Gerçekleşen organizasyonda; havacılığa gönül vermiş ziyaretçiler ile sektörde kendi alanında başarılı olan birbirinden değerli isimleri buluşturarak havacılık sektörünü yakından tanıtmak, deneyimleri paylaşmak ve yol gösterilebilecekleri bir ortam sağlamak hedeflendi.

Firmalar ve Katılımcılar

İçlerinde Solotürk Store, Türk Yıldızları Store , THY, SunExpress  gibi 18 farklı firmadan 19 farklı katılımcı ile gerçekleşen festivalde 700’ü aşkın ziyaretçi İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi’nde bir araya geldi. Geçen yıldan farklı olarak bu yıl müzikal gösteriler ile birlikte sosyal sorumluluk konusuna da değinilerek farklılığı ve farkındalığı arttırma hedefi ile gerçekleşen etkinlikte, pilot, host ve hostes, loadmaster, dispacther, hava trafik kontrolörü, ramp kule çalışanı, eğitim pilotu, helikopter teknisyeni, uzman eğitmen ve supervisor gibi meslek alanlarında çalışan deneyimli isimler, meslekleri hakkında bilgiler verdi.

Bakan Faruk Özlü de II.Sivil Havacılık Festivalindeydi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji  Bakanı Faruk Özlü, II. Sivil Havacılık Festivali’ne ziyarette bulundu. Festival alanını ve stantları gezen Özlü ‘’ Gençlerimiz tarafından düzenlenen bu tarz etkinliklere her zaman tam destek vereceğiz.’’ dedi.

hava_1-001.jpghava2.jpghava3.jpghava4.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim