• BIST 9885.87
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Havacılıkta Hindistan'a model olacak

Havacılıkta Hindistan'a model olacak
(Havayolu Mühendislik ve Bakım) Konferansı, dünyanın en büyük 10 uçak merkezi arasında yer alan ve yüzde yüz Türk sermaye ile kurulan myTECHNIC'in ana sponsorluğunda Bombay'da gerçekleştirildi.

UBM Media tarafından Hindistan’ın ticaret ve finans merkezi olarak bilinen Bombay kentinde düzenlenen Havayolu Mühendislik ve Bakım Konferansı, Hindistan'daki havayollarının üst düzey teknik yöneticilerinin yanı sıra, servis sağlayıcıların da katılımıyla gerçekleştirildi.

Konferansın ana sponsoru olan myTECHNIC’in Genel Müdürü Cem İpek, Bombay'da yaptığı konuşmada “Hindistan büyük nüfusu ve büyüyen ekonomisiyle havacılıkta bizim Türkiye’de on sene önce geçirdiğimiz paradigma değişiminin eşiğinde; fakat gelişimin olabilmesi için Türkiye’nin izlediği yolun izlenip öncelikle kararlı bir devlet ve sivil havacılık yönetiminin önderliği şart. Ardından da havayolu yönetimlerinin bir araya gelerek sektörün önünü açacak adımları atmaları gerekli. Bu değişim sürecinde Hindistan'daki havayollarına bakım ve onarımda destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

2008 yılında uçak bakım hizmeti vermeye başlayan myTECHNIC, dünyanın sıfırdan yalın üretim sistemine göre tasarlanmış ilk uçak bakım merkezi. Türkiye’deki havayollarının yanı sıra Avrupa, Asya, Afrika, Ortadoğu ve Hindistan'daki havayollarına hizmet veren myTECHNIC, 2011  yılı sonundan itibaren bünyesinde bulunan 13 havayolu, 280 uçak ile Çin’in en büyük sermayelerinden  HNA Grubu’nun bir üyesi oldu. myTECHNIC aynı zamanda Çin uçaklarının da bakımını yapan Türkiye’deki tek şirket.

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim