• BIST 8727.4
  • Altın 2237.619
  • Dolar 32.3325
  • Euro 35.1174
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Havaş Satış ve Pazarlama'da atama

Havaş Satış ve Pazarlama'da atama
Türkiye’nin en köklü ve ilk yer hizmetleri şirketi olan Havaş’ın Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Güçlü Batkın getirildi.

Havaş Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı’na Güçlü Batkın atandı

Türkiye’nin en köklü ve ilk yer hizmetleri şirketi olan Havaş’ın Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Güçlü Batkın getirildi.
 
Güçlü Batkın, 2000 yılında Maryland Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Pazarlama Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite eğitimin ardından Global Menkul Değerler ve PricewaterhouseCoopers gibi şirketler bünyesinde profesyonel iş hayatına devam eden Batkın, 2005 yılında TAV Havalimanları Holding bünyesine katıldı.  TAV Havalimanları Holding bünyesinde ilk olarak TAV Gürcistan Genel Sekreterliği görevini üstlenen Güçlü Batkın, ardından TAV Letonya Ülke Koordinatörlüğü ve TAV Holding İş Geliştirme Koordinatörlüğü görevlerini yürüttü.  
 
Havaş Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Güçlü Batkın iyi derecede İngilizce biliyor.
 
Havaş hakkında
 
Türkiye’nin ilk ve en köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, havalimanı işletmeciliği alanında uluslararası bir marka olan TAV Havalimanları Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’de 24 havalimanı/havaalanında tarifeli ve charter yaklaşık 200 havayolundan oluşan zengin bir müşteri portföyüne hizmet veren Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. (Havaş), Türkiye’nin ilk ve en büyük yer hizmetleri kuruluşudur.
 
Yer Hizmetleri ve İkram servisi sağlamak üzere Havacılık hizmetlerine başlayan şirket, 1987 yılında İkram Hizmetlerinin ayrılmasının ardından, Türkiye’de yer hizmetleri alanında en deneyimli kuruluş olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Havaş, 1995 yılında Türkiye’nin ilk ve en başarılı özelleştirilen şirketi oldu.
 
TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen Batum Uluslararası Havalimanı’na bağlantı sağlayan ve Doğu Karadeniz Bölgesi’ne coğrafi yakınlığı nedeniyle bu bölgede yaşayan vatandaşlara seyahat kolaylığı getiren Hopa Yolcu Terminali’ni Aralık 2007’den bu yana işletiyor. İstanbul, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Bodrum, Çorlu, İzmit, Dalaman, Malatya, Samsun, Hatay, Gaziantep, Konya, Hopa ve Şanlıurfa ve Trabzon Havalimanlarında şehir merkezi-havalimanı arasında yolcu taşımacılığı yapan Havaş, Bodrum’da ise otopark hizmeti veriyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
 
www.istanbulhaber.com
 
www.UlasimOnline.Com
 
www.AksiyonHaber.Com
 
www.ThyHaber.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim