• BIST 9117.17
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Havaş Saudi Airshow’da

Havaş Saudi Airshow’da
Havaş, Suudi Arabistan’da bu yıl ilk kez düzenlenen ve sektörün yoğun ilgi gösterdiği Saudi International Airshow’da yer aldı.

Bu yıl kuruluşunun 86’ıncı yılını kutlayan ve bir Turquality markası olan Havaş, Suudi Arabistan’da bu yıl ilki gerçekleştirilen Saudi International Airshow’a katıldı. Medine Havalimanı’nda; RoyalJordanian Havayolları, TunisAir, AirArabia, Pegasus, Sun Express, GulfAir, JazeeraAirways, Atlasglobal, Tailwindgibi çok sayıda havayoluna yolcu ve bagaj işlemleri, ramp, uçak temizlik, yük kontrolü ve haberleşme, uçuş operasyonları, ulaşım, temsil ve gözetim hizmetleri sunan Havaş, airshow kapsamında ziyaretçilerine yolcu ve operasyon hizmetleriyle ilgili faaliyetlerini tanıttı.

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, "Havaş olarak faaliyetimizin bulunduğu Suudi Arabistan’da sektörden paydaşları bir araya getiren ve yeni işbirlikleriyle sinerjinin artmasını sağlayacak bu organizasyonda yer almaktan memnuniyet duyduk. Bu yıl ilk kez kapılarını açan Saudi International Airshow’un düzenlenmesi hac ve umre turizminin de katkılarıyla yüksek potansiyele sahip Ortadoğu sivil havacılığının hızlı gelişiminin de bir göstergesidir. Medine Havalimanı’nda iştirakimiz Havaş Saudi Arabia ile 2014 yılından beri operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Yer hizmetleri gibi güvenlik ve hız unsurlarının öncelikli olduğu dünyanın en zor sektörlerinden birinde 86 yıllık deneyimimiz ve nitelikli personelimizle tercih edilen bir marka konumundayız" dedi.

Medine’de iş birliklerini geliştirmeye devam ettiklerini anlatan Kürşad Koçak, "Medine'de portföyümüzde çok sayıda havayolu şirketi yer alıyor ve işbirliklerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Ayrıca operasyonlarımızın verimliliğini daha da artırmak üzere ek yatırımlarla faaliyetlerimizi destekliyoruz. Bu doğrultuda geçtiğimiz yıl bin metrekare alana kurduğumuz 700 metrekarelik ekipman bakım, park sahası ve 600 metrekarelik ofis alanının bulunduğu yeni istasyon binamızla, Medine istasyonumuzu büyüttük.Faaliyetlerimizi geliştirmeye devam ederek tercih edilen iş ortağı olmak üzere çalışmayı sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim