• BIST 10218.58
  • Altın 2445.837
  • Dolar 32.2104
  • Euro 34.6879
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 24 °C

Havayolu Taşımacılığı Hizmetleri

Havayolu Taşımacılığı Hizmetleri
Havayolu taşımacılığı sayesinden dünyanın bir ucundan diğer ucuna istediğiniz gönderileri ulaştırabilir ve dünyadaki tüm sınırları ortadan kaldırabilirsiniz.

 

İçerisinde yaşadığımız yüzyılda yaşanan hızlı değişim ve globalleşmenin etkisiyle hem yerel hem de uluslararası alanlarda bir adım önde olan Fevzi Gandur, mükemmel havayolu taşımacılığı açısından son derece başarılı olan bir dağıtım ağına sahiptir. Lojistik yönetimi kapsamında, lojistiğin 7 doğrusunu kendine ilke edinen Fevzi Gandur, lojistiğin temel amacını yerine getirerek; doğru ürünleri, doğru miktar ve şartlarda, doğru yer ve zamanda, doğru tüketiciye doğru fiyattan teslim eder.

Havayolu taşımacılığı sayesinden dünyanın bir ucundan diğer ucuna istediğiniz gönderileri ulaştırabilir ve dünyadaki tüm sınırları ortadan kaldırabilirsiniz. Deneyimli kadrosu ve ulaşım araçları ile lojistik yönetimini başarılı bir biçimde sağlayan Fevzi Gandur, havayolu, denizyolu ve karadaki taşımacılık faaliyetlerini sorunsuz bir biçimde yıllardır devam ettiriyor.

Başarılı Lojistik Ve Güvenilir Hizmet

Fevzi Gandur; her türlü ürünü, hizmeti veya veri akışını, başlangıç noktasından tüketildiği en son noktaya kadar etkin ve faydalı bir şekilde planlar, uygular, taşır, depolar ve kontrol altında tutar. Sistemli bir iş planı gerçekleştirildiği için süreç sorunsuz bir biçimde sonlanır.

Lojistik, taşımacılığın yanında, aynı anda birçok farklı alanın yönetilmesini gerektirmektedir. Bunlar; envanter, satın alma, tedarik, talep tahmini, bilgi sistemleri yönetimi gibi alanlardır.

Tüm bu alanları en iyi şekilde yöneten Fevzi Gandur, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir firma olarak sizlere hizmet sunmaktadır.

Lider Lojistik Firması

Başarılı lojistik yönetimi firmalar için olmazsa olmaz bir süreçtir ve bu süreçte doğru planlama, doğru yönetim çok önemlidir. Fevzi Gandur, sizlere günün yirmi dört saati, haftanın yedi günü, yılın elli iki haftası lojistik hizmet sunmaktadır. Lojistik olmadan pazarlama, üretim ve uluslararası ticarette başarılı olmak zordur. Gelişmiş endüstriyel toplumlardaki müşteriler için lojistik yönetimi büyük önem taşımaktadır.

Başka kıtalara, ülkelere ulaşmak artık eskisinden daha kolay. Deneyimli ekibimizin her adımda yanınızda olacağına emin olabilir ve tüm lojistik hizmetlerinde Fevzi Gandur'a güvenebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim