• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Hayalinizdeki Tatil Kıbrıs’ta Gerçekleşiyor

Hayalinizdeki Tatil Kıbrıs’ta Gerçekleşiyor
Kıbrıs farklı ve dinamik bir tatil geçirmek isteyenler için dikkat çekici çözümler sunuyor.

Kıbrıs otelleri tatil konforunuzu en üst düzeye çıkarmak için her türlü hizmeti verirken planlarınıza uygun aktiviteleri de bir arada sunuyor. Kıbrıs balayı, iş, deniz, kültür ve eğlence amacıyla yaptığınız planların hepsinde başarılı bir ev sahibi olurken unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Balayı otelleri romantik paketleri ve avantajlı seçenekleri ile unutulmaz bir zaman geçirmenizi sağlarken tüm Kıbrıs otelleri memnuniyetinizi sağlamak için hizmet veriyor. Ülkenin ana gelir kaynağının turizm olması sebebiyle bölgede hizmet sektörüne yapılan yatırımların artması iş seyahatlerinin yoğunlaşmasında büyük rol oynuyor. Kıbrıs eğitim ile ilgili yaptığı atılımlar sayesinde de dikkat çekerken her yıl binlerce öğrenci ülkeye geliyor. Tüm bunlar bölgenin hizmet sektöründe gelişmesini sağlarken sizin için de harika bir tatilin kapılarını aralıyor. Kıbrıs turları her zevke uyacak şekilde çeşitlenirken iş gezileriniz için tercih edeceğiniz Kıbrıs otelleri konforları ile toplantılarınızı gerçekleştirmenizi sağlıyor.

 

Anı Yakalayın

 

Kıbrıs sahip olduğu güzellikler ile her anın tadını çıkarabileceğiniz mükemmel bir destinasyon. Kıbrıs turları adrenalin, sakinlik ya da sınırsız eğlence arayanlar için özelleşirken dilerseniz doğanın ve tarihin tadını çıkarabilirsiniz. Akdeniz mutfağının enfes aromalarını taşıyan yöresel yemekleri, güzellikleri ile dikkat çeken turunç bahçeleri ve eşsiz doğası ile aklınızı başınızdan alacak olan Kıbrıs, sunduğu her güzelliğin hakkını sonuna kadar veriyor. Kıbrıs tatil fırsatları çok yönlü bir tatil yapmanızı sağlarken unutulmaz bir deneyimin tadını çıkarmanız için her şeyi bir araya getiriyor. Lefkoşa, Gazi Mağusa ve Girne otelleri sahip oldukları gece kulüpleri, eğlence merkezleri ve casinolar ile tatilinizin enerjisini her zaman yüksek seviyelerde tutuyor.

 

Bütçe Dostu Tatil Fırsatları

 

Kıbrıs tatil fırsatları sadece tatilinizin içeriğini değil planlanmasını da kapsıyor. Her bütçeye hitap eden Kıbrıs otel fiyatları kendinize uygun bir plan yapmanızı sağlıyor. Türk vatandaşları ülkeye sadece nüfus cüzdanları ile girebildiği için vize sürecini dert etme sorunu ortadan tamamen kalkıyor. İstediğiniz tarihte size en uygun Kıbrıs uçak bileti satın alma özgürlüğü ekonomik bir tatilin kapılarını açarken cazip Kıbrıs turları da seçenekleriniz arasında yer alıyor.


 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim