• BIST 8718.11
  • Altın 2246.816
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1911
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

HGS Cezanızı Kolayca Ödeyebilirsiniz

HGS Cezanızı Kolayca Ödeyebilirsiniz
İstanbul ve bazı büyükşehirlerde hayat kurtarıcı role sahip olan HGS, daha önce kullanılan Kartlı Geçiş Sistemi’nin yerine geldi.

Sizin de bildiğiniz gibi köprü ve otoyollarda artık trafik sorunu oluşmuyor ve insanlar rahatlıkla durmaksızın yollarına devam edebiliyorlar. Bunun çok daha önemli olduğu yerlerden biri de İstanbul. Nüfusun kalabalık olması ve dışarıdan sürekli olarak ziyaret alması, yolları ve köprüleri tıkamış durumda. Tabii artık Hızlı Geçiş Sistemi kullanılıyor ve bir nebze olsun yollar açılıyor. Köprüler daha stratejik bir konumda olduğu ve insanlara daha kısa yoldan geçiş hakkı tanıdıkları için önemleri daha da artıyor. Peki HGS ile geçiş yaparken ihlal mi yaptınız? O zaman cezalar ile karşılaşmanız olasıdır. Peki HGS cezası ödeme için ne yapmalısınız? Size gelen cezaların olup olmadığını nasıl anlayabilir ve ödeyebilirsiniz?

PTT Üzerinden Sorgulama Yapılabilir

İnterneti kullanarak https://www.hgsyuklemeonline.com/ geçiş ihlali sorgulama işlemleri yapabilirsiniz. Siz de biliyorsunuz ki geçiş ihlalleri sadece yetersiz bakiye ile geçiş yapınca değil, aynı zamanda OGS gişelerinden geçince de uygulanmaktadır. İlk etapta gelecek olan cezalar geçiş ücretinize eş değer olmaktadır. 15 gün içerisinde ödemediğiniz takdirde 11 katı ceza ile karşı karşıya kalacaksınız. Bunun için HGS cezası ödeme işlemlerinden önce sorgulama yapabilirsiniz. Hemen şimdi PTT’nin internet sitesine girebilir ve buradan geçiş ihlali sorgula butonlarına tıklayabilirsiniz. Ardından cezalarınız orada görülecektir.

Ödemelerde Kolaylık Sağlayın

Kendinize bir iyilik yapın ve ödemelerinizi oldukça basit bir şekilde gerçekleştirin. Hemen şimdi banka üzerinden aldığınız HGS aboneliğiniz için otomatik ödeme talimatı verebilir ve yetersiz bakiye gibi durumlardan kurtulabilirsiniz. Ayrıca borç için de otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Dilerseniz HGS cezası ödeme yapabilmek adına PTT şubelerine gidebilir ve kendiniz yatırabilirsiniz. Kesinlikle çok kolay olacaktır ve zamanınızı almayacaktır. Ayrıca kredi kartınız ya da banka hesap kartınız ile de ödeme yapabilirsiniz. Bunun için yine PTT elektronik şubesine girmeniz gerekecektir. Buradan rahat bir şekilde yatırabileceksiniz. Ayrıca pek çok farklı işlemi yine buradan kendiniz yapabilirsiniz. Bakiye yüklemelerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Rahat ve basit bir kullanımı bulunmaktadır.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim