• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Hosting yerli mi yabancı mı olmalı?

Hosting yerli mi yabancı mı olmalı?
Web sitenizi yayınlarken almanız gereken hizmet hosting hizmetidir. Hosting hizmetini internet üzerinde yüzbinlerce şirketten alabilirsiniz.

Özellikle 2000 li yılların başında ülkemizde yeteri kadar iyi hizmet veren hosting firmalarının olmaması sebebiyle, genellikle bu hizmet yurt dışından alınmaktaydı. Ancak Özellikle 2005 ve sonrasında bir çok hosting firması Türkiye’de faaliyete geçti ve büyüdü. Türkiye’de internet altyapısının da dünya standartlarına ulaşması neticesinde artık yurt dışından hosting hizmeti almanın çok fazla bir avantajı kalmadı.

Yurtdışından hosting hizmeti aldığınız zaman, Türkiye’den ulaşan ziyaretçiler mutlaka azda olsa bir gecikme yaşayacaklardır. Ancak hizmetin ve kullanıcıların Türkiye’de olması durumunda hız daha yüksek olacaktır. Bunun yanısıra yurtdışı firmalar her zaman kesintisiz telefon desteği vermeyebiliyorlar. Ancak Türk firmalarının büyük olanlarına rahatlıkla 24 saat telefon ile ulaşabiliyor ve sizle aynı dili konuşan bir çalışan ile probleminizi çok daha rahat çözebiliyorsunuz.

Bu çerçevede hosting alırken Türkiye’de hizmet veren belli başlı firmaları tavsiye etmekteyiz. Bunlar arasında natro, isimtescil, niobeweb, hosting.com.tr gibi firmalar öne çıkmaktadır. Verdiği uygun fiyatlı limitsiz hosting paketleri ve uluslararası standartlarda hizmet kalitesi ile hosting.com.tr firması öne çıkmaktadır.

Bu tavsiyelerimizi de göz önüne alarak beğendiğiniz bir yurt içi firmadan alacağınız hosting hizmeti ile web siteniz yurtdışı alternatiflere göre çok daha iyi çalışacaktır.

Domain almak istediğiniz zaman yine aynı şekilde yerli hosting firmalarını seçebilirsiniz. Böylece ek olarak Türkçe karakterli domain sorgulama yapma avantajını da elde etmiş olursunuz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim