• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

İBB'den çukurlara özel 'hazır asfalt'

İBB'den çukurlara özel 'hazır asfalt'
İBB iştiraki İSFALT AŞ’nin ürettiği Hazır Asfalt, yüzeybozulmalarının ve çukurların tamirinde pratik bir şekilde uygulanıyor. 25 kg’lık kovada satılan ürün, İstanbullulardan ilgi görüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) şirketleri, şehre önemli hizmetler vermenin yanı sıra AR-GE çalışmalarına da büyük önem vererek yeni ürünler ve sistemler geliştiriyor. İBB iştiraki İSFALT, bu kapsamda kendi laboratuvarında soğuk Hazır Asfalt geliştirdi.

Soğuk olarak dökülüyor

Asfalt ve beton yüzeylerdeki bozulmaların ve oluşan çukurların tamirinde başarıyla kullanılan Hazır Asfalt, soğuk olarak kullanılabilme özelliğine sahip. Isıtmaya gerek kalmadan kolayca serilebilen ürün, dört mevsim uygulanabilme özelliğiyle küçük alanlara pratik çözümler sunuyor.Asfaltın serim işlemleri pratik ve hızlı olduğu için herkes tarafından kolayca uygulanabiliyor.

kwt_2424.jpg

Çevreci asfalt

Hazır Asfalt, uçucu solventler içermediği için çevreye ve insan sağlığına zarar vermiyor.25 kg’lık plastik kovalarda 22 lira fiyatla satışa sunulan Hazır Asfalt ile 5 cm derinliğinde 40×50 cm’lik bir çukur tamir edilebiliyor. 6 ay raf ömrüne sahip olan ürün geri dönüştürülebilir özellikte üretiliyor.

Dört mevsim uygulanıyor

Soğuk asfalt, farklı hava şartlarına uyum sağlayarak iklimlerdeki değişikliklerden etkilenmiyor. Hava şartlarının uygun olmadığı zamanlarda özellikle de asfalt uygulamasının zor olduğu kış mevsimlerinde veya sıcak asfalt ile onarımın mümkün olmadığı yerlerde tamirat amaçlı kullanılabiliyor.

kwt_2287.jpgkwt_2412-001.jpg

Küçük alanlarda pratik çözümler

Hazır Asfalt, şehir içi ve şehirlerarası yollarda, fabrika, hastane, okul, otel, sosyal tesis, oyun sahaları, açık ve kapalı otopark gibi alanlarda ve baca, ızgara, menhol kenarları gibi yerlerde kullanılabiliyor.

Özel ekip veya ekipman gerektirmeyen ürünün uygulandığı yol, hemen trafiğe açılabiliyor. Trafiğe kapalı alanlarda kalıcı, trafiğe açık alanlarda ise geçici çözüm olarak uygulandığında daha etkin sonuç alınabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim