• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

İddialı Yeni Yarışma Programı "Herkes Kazanır" Yakında Show TV Kanalında

İddialı Yeni Yarışma Programı "Herkes Kazanır" Yakında Show TV Kanalında
Show TV canlı yayın akışı ile sık sık ekrana gelen ve teknolojiyle bilgiyi birleştiren yarışma programı olarak lanse edilen çok yakında Show TV’de başlıyor!

Sevilen tiyatro sanatçısı Hakan Bilgin’in sunumunu yapacağı eğlenceli bilgi yarışmasında cevapları bilen herkes kazanıyor! Nasıl kazanıyor, nasıl başvuru yapılır, konsept nedir? Haberimizin devamında...

Herkes Kazanır Yarışma Programının Detayları

Stüdyoda beş yarışmacı, ekranları başında yüz binlerce izleyici; 10 soruda toplamda 250.000 TL değerinde puan kazanmanın heyecanını yaşayacak! Herkes sorulan soruya cevap arıyor ve doğru yanıtlayan herkes puan kazanıyor. Stüdyodaki yarışmacılar, her soruyu bildikçe öne geliyor.Finaldeki son süper soruda; önde olan iki yarışmacının kazandığı puanların parasal karşılığı ise cebinde kalıyor. Teknoloji bunun neresinde derseniz şöyle ki; Herkes Kazanır adlı mobil bir uygulamadan yarışmaya katılan izleyicilerde bu eğlenceye ve puanlara ortak olma şansı yakalıyor. 

Herkes Kazanır Ne Zaman Başlıyor, Nasıl Başvurabilirim?

Merakla beklenen yarışma programı "Herkes Kazanır" bir değişiklik olmazsa 23 Mayıs 2017 Salı akşamı start alması bekleniyor. Herkes Kazanır adlı yeni yarışma programına yarışmacı olmak için başvurular herkeskazanir.tv adresinden yapılacak. Online olarak yapılan başvurularda kimlik bilgileri, en son okunan kitaplar, izlenen filmler gibi kişisel bilgiler, daha önce bir yarışmaya katılıp katılmama gibi sorular yer alıyor. Soruların cevaplanmasından sonra başvuru formuna bir de fotoğrafınızın yüklenmesi gerekiyor.

Yapılan online başvurudan sonra, program ekibi başvuruları değerlendirmeye alacak. En ilginç ve başarılı bulunan başvuru formları ilk bölümler için öncelikle değerlendirilecek gibi görünüyor.

Herkes Kazanır Yarışmasında İzleyiciler de Katılabilecek

Denizbank ve Qapel işbirliği ile Show TV ekranlarında yakında yayınlanacak "Herkes Kazanır" yarışma programı ile iddiaya göre herkes kazanacak. Şu anda yayın aşamasında olan yarışmaya başvurular devam ediyor. Yarışma konseptinin benzerlerinden farkı ekran başında izleyenlerin de bu heyecana ortak olup para kazanacak olması. Herkes Kazanır uygulamasını akıllı telefonlarına indirenler de online cevaplar vererek yarışacak. Keyifli ve heyecanlı bir yarışma olması beklenen programda izleyiciler nasıl para kazanacak?

Konsept gereği Show TV  izle ile yayınlanan yarışmada verilen süre içerisinde cevaplarınızı tuşlayarak ilerlemeye çalışacaklar. Yanlış cevap vermeden ne kadar soru cevaplayabilir seniz yarışma kurallarına göre belirtilen tutarda Qapel puan ödülü kazanacaksınız. Canlı yayında stüdyoda yarışanlar nakit 250.000 TL için yarışırken televizyon başındakiler de Qapel kazanmak için yarışmaya devam edecek. Oapel puanlar alışverişlerde kullanılabilecek.

Canlı yayınlanacak olan yarışma programını kaçırmak istemezseniz online yayın yapan canlı tv web sitesi Canlitvlinkinden takip edebilirsiniz. TV programlarını, dizileri, haberleri izlemek için bir TV ekranına ihtiyacınız yok internetin olduğu her yerden yayınlara ulaşabilir,  hızlı ve HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Bunun için bir ücrette ödemeniz gerekmiyor. Bir masa üstü PC, laptop ya da akıllı bir telefonunuzun olması yeterli.  

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim