• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

İDO'dan manidar karar: Seçim günü seferler iptal!

İDO'dan manidar karar: Seçim günü seferler iptal!
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) 23 Haziran'da yapılacak istanbul seçimleri öncesinde İstanbul’a yapılacak tüm seferleri iptal etti. Sosyal medyada tepkilere neden olan kararın zamanlaması manidar bulundu.

 

İDO, internet sayfasından yaptığı açıklamada 21, 22, 23 Haziran tarihlerinde İstanbul'a yapılacak tüm seferlerin iptal edildiği duyurdu.

ooo.jpg

Tarife değişikliği gerekçe gösterilerek alınan iptal kararı İBB Başkanlığı seçimleri için İstanbul'a gelecek vatandaşları da mağdur edecek.

Seçim günü ve öncesinde İstanbul'a yapılan seferlerin iptal olmasının art niyetli bir karar olduğunu söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İDO'ya çağrıda bulundu.

Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hiçbir gerekçe göstermeden seçimi iptal edenler şimdi de seçmenler oy kullanmasın diye uğraşıyor. Tespit edebilseler Ekrem İmamoğlu'na oy verecek tüm seçmenleri bırakın İstanbul'dan memleketten sürgün edebilecek kadar gözleri dönmüş durumda. İstanbul'da kurdukları israf düzenini korumak isteyen bir avuç insan, milyonlarca İstanbullunun hakkını gasp etmeye devam ediyor.”

“SANDIKTAN KORKUYORLAR”

“Yaşadıkları çaresizlik öyle büyük ki sandıktan korkuyorlar. Halkın sandıkta gösterdiği iradeye, karara saygı duymadıkları için halkın en temel vatandaşlık hakkını bile kullanmasına tahammül edemez durumdalar. Seçimden hemen önce İstanbul seferlerinin iptal edilmesi tesadüf falan değil. Bu iptal kararı, koltuklarından kopmak istemeyen bir avuç insanın sandıktan korktuğunun göstergesidir. İDO'yu derhal bu hatadan dönmeye davet ediyorum.”

 

 

Etiketler: , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim