• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

İGDAŞ, 40 bin tüketiciyi bilgilendirdi

İGDAŞ, 40 bin tüketiciyi bilgilendirdi
İGDAŞ, 2009 yılında başlattığı ''Doğalgazda Güvenlik ve Tasarruf Seminerleri'' ile 40 bin tüketiciyi bilgilendirdi.

İGDAŞ, 40 bin tüketiciyi bilgilendirdi

İGDAŞ, 2009 yılında başlattığı ''Doğalgazda Güvenlik ve Tasarruf Seminerleri'' ile 40 bin tüketiciyi bilgilendirdi.

İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, İGDAŞ'ın kurulduğu günden bu yana doğalgazın çevreci ve tasarruflu bir yakıt olduğunu İstanbullara anlattığı ve güvenlik unsurunu her şeyin üzerinde gördüğü vurgulandı.

''Doğalgazda Güvenlik ve Tasarruf Seminerleri''nin 2009 yılında başlayıp geçen yıl sonunda tamamlandığı, son seminerini İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde gerçekleştiren İGDAŞ'ın, İstanbul'un tüm ilçelerine ulaşarak güvenli ve tasarruflu doğalgaz kullanımına yönelik 40 bin tüketiciyi bilgilendirdiği kaydedildi.

Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği, Baca İmalatçıları ve Uygulayıcıları Derneği, Doğalgaz Sıhhi Tesisat Kalorifer Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Odası ve ilçe belediyeleri işbirliği ile organize edilen seminerlere ev hanımları başta olmak üzere İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Tesisatların ve doğalgaz cihazlarının emniyetli kullanımı, olası doğalgaz kaçağı, baca gazı zehirlenmesi durumlarında izlenecek yollar ve doğalgazın tasarruflu kullanılması için alınacak önlemler gibi konuların ele alındığı,seminerlerde tüketicilerin doğalgazın gerek güvenliği, gerekse tasarruflu kullanımı ile ilgili sorularının cevabını alma fırsatı bulduğu ifade edildi.

Doğalgaz kullanıcılarının can ve mal güvenliğinin korunması çerçevesinde hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi hakkında İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan şunları kaydetti:

''Doğalgaz dağıtımı hizmetlerimizi yerine getirirken, Türkiye'nin en büyük işletmelerinden biri olarak çevreye ve topluma duyarlı, sosyal sorumluluklarımızın bilincinde bir kurum olarak hareket ediyoruz. Doğalgazın güvenli ve tasarruflu kullanımı konusunu önemsiyoruz ve bu nedenle ilgili sivil toplum örgütleri ve ilçe belediyeleri ile işbirliği yaptık ve İstanbul'un tüm ilçelerinde bu seminerleri düzenledik. Düzenlediğimiz seminerlerle tüketicilere yarar sağlamakla birlikte çok önemli geri dönüşler aldık. Doğalgaz kullanıcılarını almaları gereken önlemler konusunda uyardık, doğalgazın güvenli ve tasarruflu kullanılması konusunda abonelerimizin bilinçlenmesini sağladık.''

Seminerlerin ardından katılımcılara, güvenli ve tasarruflu doğalgaz kullanımına yönelik bilgilendirici broşürler, animasyon filmleri CD'si, doğalgaz kaçağı durumunda sırasıyla yapılması gerekenlerin anlatıldığı magnetlerin dağıtıldığı bildirildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim