• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İnci Akü, Maxim A’yı Mısırlı bayilere tanıttı

İnci Akü, Maxim A’yı Mısırlı bayilere tanıttı
İnci GS Yuasa’nın Japon teknolojisiyle hayata geçirdiği Manisa’daki yeni akü fabrikası, Mısırlı konuklarını ağırladı. 30 kişilik Mısırlı bayi grubu, İnci Akü’nün yeni ürünü Maxim A Gorilla ve yenilenen ürün serilerinin tanıtıldığı lansman toplantısına kat

İnci Akü, yenilikçi ve teknolojik ürünlerinin yanı sıra yurt dışındaki marka bilinirliği ve yatırımlarıyla da ilgi odağı olmaya devam ediyor. İnci GS Yuasa’nın geçtiğimiz nisan ayında Manisa’da açılışını yaptığı üçüncü akü fabrikası, yabancı konuklarını ağırladı. Mısır’dan gelen 30 kişilik İnci Akü perakende satış noktası temsilcileri, 26-29 Kasım tarihleri arasında Türkiye’ye yaptıkları ziyarette ilk olarak İnci GS Yuasa’nın Manisa’daki yeni fabrikasını ziyaret etti.

 

Ziyarette; İnci Akü’nün yenilenen otomotiv akü serileri ile konvansiyonel ürün gamında yer alan üstün performanslı yeni ürünü Maxim A Gorilla tanıtıldı. Mısırlı bayi grubu İnci Akü’nün teknoloji liderliğini, üretim uzmanlığını ve yenilikçi yaklaşımını yansıtan yeni ürünlerini yerinde inceleme fırsatı buldu.

 

İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, ziyaretle ilgili “Teknoloji ve inovasyon odaklı gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın ilk meyvesi olan İnci Akü yeni ürün serisini ve yepyeni ürünümüz Maxim A Gorilla’yı şimdi yurtdışında da satışa sunuyoruz. Daha güçlü performansları ve daha enerjik tasarımlarıyla yeni ürünlerimiz yurtdışı pazarlarımızda da raflarda yerini almaya başladı. İnci Akü olarak doğanın gücünü kendimize ilham alıyoruz. Bu nedenle ürünlerimizin yeni imajında gücü simgeleyen hayvan figürleri gözünüze çarpacaktır. Çünkü yeni ürünümüz Maxim A Gorilla, yüksek enerji ihtiyacına sahip üst segment araçlar için tasarlandı. Standart akülere göre 2 kat daha uzun ömürlü Maxim A Gorilla aynı zamanda yüzde 20 daha fazla marş basma gücüne sahip. Sahip olduğu standartlarla rakiplerinden ayrışan bu ürün müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde. İnci Akü’nün yenilenen ürünleri şimdi Japon teknolojisiyle daha çok enerji, daha çok güç sunuyor” dedi.

1575533516_inci_gs_yuasa_kurumsal___leti__im_ve_pazarlama_m__d__r___g__k__e_y__lanc__o__lu_tellici.jpg1575533505_m__s__r_bayi_ziyareti.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim