• BIST 9932.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

İSG'de bir CIP salonu daha hizmete girdi

İSG'de bir CIP salonu daha hizmete girdi
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nı kullanan THY ve Anadolujet iç hat yolcuları için yeni bir CIP salonu daha hizmete girdi.

İSG’den, THY ve Anadolujet'e Bir CIP Salonu Daha

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nı kullanan THY ve Anadolujet iç hat yolcuları için yeni bir CIP salonu daha hizmete girdi.

THY ve Anadolujet iç hat yolcuları, İSG Genel Havacılık Terminali içinde bulunan İç Hat CIP Salonu’nundan 25 TL ücret ödeyerek yararlanabiliyor. 12 yaşından küçük yolcular için ise, bu ücret 12.50 TL olarak uygulanıyor.

Yolcu konforunu ve güvenliğini ön planda tutan kaliteli hizmet anlayışını benimseyen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nı kullanan ve uçuşlarını THY ve Anadolujet ile gerçekleştiren iç hat yolcularına hizmet veren yeni CIP salonu hizmete açıldı. THY ve Anadolujet iç hat yolcuları, İSG Genel Havacılık Terminali içinde bulunan İç Hat CIP Salonu’nundan 25 TL ücret ödeyerek yararlanabiliyor. 12 yaşından küçük yolcular için ise, bu ücret 12.50 TL olarak uygulanıyor.

THY ile seyahat eden Miles&Smiles elite, elite plus, classic ve classic plus kart sahiplerinin ücretsiz olarak ağırlandığı CIP salonunda; misafirlerin, uçağa geçiş öncesindeki bekleme sürelerini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve rahat etmeleri hedefleniyor. Yolcuların konforu düşünülerek tasarlanan salonda, günlük hazırlanan aperatif yiyecek ve içecekler servis edilerek, internet bağlantısı, günlük ve aylık yayınlar, TV yayını gibi hizmetler de sunuluyor.

 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim