• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

İSG'den Wizz Air ile Budapeşte uçuşları

İSG'den Wizz Air ile Budapeşte uçuşları
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, uçuş ağına Doğu Avrupa'nın en ucuz maliyetli havayolu şirketi Wizz Air’ı ekledi.

İSG’DEN, WIZZ AIR İLE BUDAPEŞTE 32,49 EURO

Yolcu sayısında yakaladığı hızlı artışla havayollarının ilgi odağı haline gelen, 2009 ve 2010 yılında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanına sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, uçuş ağına Doğu Avrupa'nın en ucuz maliyetli havayolu şirketi Wizz Air’ı ekledi.

Macaristan merkezli, Doğu Avrupa'nın en ucuz maliyetli havayolu şirketi olan Wizz Air; Türk pazarına 2009 ve 2010 yılında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanına sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan gireceğini duyurdu. Wizz Air ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında 17 Aralık 2010 tarihinde başlayacak Macaristan-Budapeşte seferleri haftanın 4 günü gerçekleştirilecek.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda düzenlenen basın toplantısında Wizz Air’ın Aralık ayında başlayacağı uçuşlar ile ilgili açıklamalarda bulunan İSG Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın artan yolcu sayısıyla 2009 ve 2010 yılında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanına sahip olduğunu dile getirerek, buradaki potansiyeli gören havayollarının ilgisini farklı pazarlama stratejileri ile çektiklerini ifade etti.

Basın toplantısında söz alan ve soruları yanıtlayan, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan başlayacakları seferlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şirketin hedeflerinden bahseden Wizz Air Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı György
Abran, Türkiye pazarına; Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan giriş yapmalarında en önemli etkenin operasyonda sağlanan hız olduğunu vurguladı. ‘‘Wizz Air son 12 ayda 8.9 milyon yolcu taşıdı. Doluluk oranının, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan başlayacağımız uçuşlar ile daha da yükseleceğine inanıyoruz. 34 adet, tamamı Airbus A320 uçaklarından oluşan bir filoya sahibiz. Avrupa’da en genç yaş ortalamasına sahip uçaklarla operasyon yapıyoruz. Polonya, Macaristan, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna ve Çek Cumhuriyeti’ne kadar uzanan geniş bir ağa hizmet veriyoruz.

Wizz Air olarak, 2017 yılında 132 uçaklık bir filo hedefliyoruz’’ dedi. Abran, Wizz Air’ın bundan sonra uçacağı noktalardan bir diğerinin de Haziran 2011’de başlayacak, Antalya-Budapeşte hattı olacağını dile getirerek sözlerini noktaladı.

Basın toplantısında ayrıca yolcular; havayolunun biletlerine, kurumsal web sitesi wizzair.com adresinden tek yön herşey dahil olmak üzere 32,49 EURO’dan başlayan fiyatlar ile ulaşabilecekler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim