• BIST 9908.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

İSG'ye 2. kez Yüksek Övgüye Değer Ödülü

İSG'ye 2. kez Yüksek Övgüye Değer Ödülü
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Routes Europe Güney Avrupa kategorisinde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Highly Commended” (Yüksek Övgüye Değer) Ödülü'ne layık görüldü.

İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN ULUSLARARASI HAVALİMANI YİNE YÜKSEK ÖVGÜYE DEĞER BULUNDU

Her geçen ay yolcu sayısı artan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, havacılık sektöründe dünyanın en önemli etkinliği olan Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu’nda (Routes Europe), Güney Avrupa kategorisinde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Highly Commended” (Yüksek Övgüye Değer) Ödülü'ne layık görüldü.

Dünyanın önde gelen havacılık organizasyonlarından olan Routes'un, havayollarının oylarıyla seçtiği geleneksel "Pazarlamada Mükemmelliyet Ödülleri" İtalya’nın Sardunya adasında düzenlenen gala gecesinde sahiplerini buldu. Geçtiğimiz yıl Akdeniz ve Güney Avrupa bölgesinde Yüksek Övgüye Değer ödülü kazanan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, bu yıl da yine aynı bölgede ‘Pazarlamada Mükemmelliyet’ kategorisinde "Yüksek Övgüye Değer" görüldü. İSG; bu ödülü Atina Havalimanı ile birlikte paylaşırken, aynı zamanda Routes'ta Türkiye'den ödül kazanan tek havalimanı oldu. İSG’nin yarıştığı kategoride İstanbul Atatürk ve Antalya havalimanları da yer alıyordu. Akdeniz ve Güney Avrupa bölgesinde büyük ödülü ise Barselona Havalimanı kazandı.

Ödül ile ilgili olarak görüşlerini aktaran İSG CEO’su Gökhan Buğday, “İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın; sadece yolcu artış hızında değil pazarlama alanında yaptıklarıyla da Avrupa havayollarının ilgi odağı haline gelerek, üst üste iki yıl bu çok değerli ödüle layık görülmesi bizim için gurur kaynağıdır. Hedefimiz aldığımız ve alacağımız ödüllere layık bir şekilde hizmet kalitemizi üst seviyede tutmaktır. Bizi bu ödüle layk gören tüm havayollarına ve 700’ü aşkın delegeye teşekkür ediyoruz’’ dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim