• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9437
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

İşte THY'nin demokrasi uçakları

İşte THY'nin demokrasi uçakları
Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain girişim sonrasında ülke bütünlüğünün korunması adına sergilediği yaklaşımı taçlandırıyor.

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain girişim sonrasında ülke bütünlüğünün korunması adına sergilediği yaklaşımı taçlandırıyor.

Milli havayolu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm vatandaşlarımızın yekvücut hâlde elde ettiği milli irade zaferini, filosundaki uçaklarda yaşatacak.

15 Temmuz gecesi milli iradenin ülke genelindeki en yoğun mücadelelerinin verilip, büyük zafer elde edilen; Beştepe, Saraçhane, Çengelköy, Kavacık, Kazan, Acıbadem, Atışalanı ve Gölbaşı semtlerinin isimleri filodaki 8 uçağa verildi.

Türk Hava Yolları bu girişimiyle birlikte, tarihinde birçok kez sergilediği milli değerlere olan hassasiyetini bir kez daha vurgulayarak, şerefle taşıdığı ‘Türkiye’nin Milli Havayolu’ unvanının gereğini yerine getirmenin gururunu yaşıyor.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olarak; hayata geçirdiği çok sayıda yatırım faaliyeti, genişleyen filosu, elde ettiği büyüme rakamları, dünya havayolu trafiğinin merkezi olan İstanbul’daki benzersiz konumu ve kaydettiği önemli başarılarla bugün, küresel havacılık sektöründeki öncü konumu ve gücünü pekiştiren Türk Hava Yolları, tüm gayreti ile aziz milletine en iyi şekilde hizmete devam edip, ülkesinin uluslararası arenada gurur kaynağı olmayı istikrarla sürdürmeyi hedefliyor.

thyd1.jpgthyd2.jpgthyd3.jpgthyd4.jpgthyd5.jpgthyd6.jpgthyd7.jpgthyd8.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim