• BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

'İzmir uçuş ağımıza Milano, Kıbrıs, Budapeşte, Prag ve Üsküp de ekleniyor'

'İzmir uçuş ağımıza Milano, Kıbrıs, Budapeşte, Prag ve Üsküp de ekleniyor'
SunExpress’in Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ve şirket yetkililerinden oluşan heyet, 13 Şubat Perşembe günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ederek yeni iş birliklerini görüştü.

2012 yılında İzmir’i aktarma merkezi olarak konumlandıran ve İzmir operasyonlarına başladığı günden bu yana büyümeye ve Ege turizmine katkıda bulunmaya devam eden SunExpress’in Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ve şirket yetkililerinden oluşan heyet, 13 Şubat Perşembe günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ederek yeni işbirliklerini görüştü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “SunExpress’e antik Smyrna’yı korumak, gün yüzüne çıkarmak ve tanıtmak için vereceği destek için teşekkür ediyorum. 2020 yaz sezonunda İzmir’den doğrudan uçuşları artırmayı ve bu yıl ulaşım ağına Milano, Kıbrıs, Budapeşte, Üsküp ve Prag’ı dahil edecek olması son derece kıymetli” dedi.

'Hedefimiz doğrudan uçuşları artırmak'

Soyer, “Bunun yanında İzmir’den doğrudan uçuşları desteklemek amacıyla bir şehir fonu kurmayı planlıyoruz. Ön çalışmalarını başlattığımız bu fon umarım, İzmir’e daha çok doğrudan uçuş getirmemiz konusunda büyük rol oynayacak. SunExpress’i 30. hizmet yılı nedeniyle tebrik ediyor, İzmir’in ekonomisine sunduğu katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İzmir ekonomisi ve turizmini desteklemek için çalışmalarını sürdürdüklerinin ve bu bağlamda gelecek dönemlerde de yapılabilecek işbirliklerine açık olduklarının altını çizen SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ise şunları söyledi: “İzmir’den en fazla uluslararası sefer düzenleyen havayoluyuz. Merkezimiz Antalya’dan sonra İzmir’i ikinci evimiz olarak görüyor ve büyüme startejimiz çerçevesinde İzmir’den sunduğumuz uçuş ve destinasyon sayısını arttırmak için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz.”

'İzmir’den 17 farklı ülkeye direkt karşılıklı sefer sunuyoruz'

İzmir’de yaklaşık 800 personeli ile hizmet verdiklerini ekleyen Çalışkan, “İzmir’i tarifeli seferlerle hem iç hatlarda hem dış hatlarda en fazla noktaya bağlayan havayolu olarak İzmir’den 17 farklı ülkeye direkt karşılıklı sefer sunuyoruz. Bu yaz İzmir uçuş ağımıza Milano, Kıbrıs, Budapeşte, Prag ve Üsküp olmak üzere 5 yeni destinasyon ekliyoruz” dedi.

Çalışkan, “İzmir Vakfı’nın da bir üyesi olarak turizm açısından yüksek potansiyele sahip bir şehir olan İzmir’in ve Ege Bölgesi’nin tanıtımına destek olma ve yüksek katma değer üreten vazgeçilmez bir destinasyon haline gelmesini sağlama yolunda elimizden gelen her türlü katkıyı sağlayacağımızı içtenlikle bildirmek isterim. Sayın Soyer’e ve ekibine bizi ağırladıkları için teşekkürlerimizi iletir, görev süreleri boyunca kendilerine başarılar dilerim” dedi.

Toplantı, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

sunexpress-2.jpgsunexpress-1.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim