• BIST 8718.11
  • Altın 2245.853
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1705
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Jet2.com Türkiye seferlerinde atağa kalkıyor

Jet2.com Türkiye seferlerinde atağa kalkıyor
İngiliz tur operatörü Jet2holidays ve hava yolu şirketi Jet2.com’dan Türkiye’ye iyi haber geldi.

2018 yaz sezonuna dönük planlarını açıklayan Jet2holidays ve Jet2.com, talebe yetişebilmek için Türkiye kapasitesinin neredeyse 2 katına çıkarılacağını duyurdu. Programda yapılan bu genişletme, Türkiye’ye dönük 70 bin ek koltuk anlamına geliyor.

Bu kapsamda, Birmingham’dan Dalaman’a dönük olarak başlatılacak uçuşlar, mayıstan itibaren haftada iki kez gerçekleştirilecek.

Türkiye’ye haftalık 6 ek tarifeli sefer koyacak olan Jet2.com, bazı merkezlerden yaptığı uçuşlarda sezonu uzatma kararı da almış durumda.

‘TÜRKİYE’NİN 2018 YAZININ BAŞARI HİKAYELERİNDEN BİRİ OLACAĞINI UMUYORUZ’

Konuya dair açıklama yapa Jet2.com ve Jet2Holidays CEO’su Steve Heapy, 2018 yaz Türkiye programlarını satışa sunduklarında talepte önemli oranda sıçrama yakaladıklarını belirtti. ‘’Bu sebeple Türkiye programımızı genişletmeye karar verdik’’ diyen Heapy, ‘’Yeni rotalar, daha fazla uçuş ve fiyat-kalite dengesi mükemmel yeni paket turlarla, Türkiye’nin bu zamana kadarki en geniş yaz programımızın başarı hikayelerinden biri olacağını umuyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

ANTALYA KAPASİTESİ YÜZDE 115 ARTIYOR

Leeds Bradford-Antalya uçuşlarının haftada 3’e, Newcastle-Antalya uçuşlarının ise haftada 2’ye çıkarılmasıyla şirketin Antalya kapasitesi yüzde 115 oranında arttırılmış olacak.

Jet2.com, Manchester’da ise yoğun günlerde daha büyük bir uçakla uçuş düzenleyecek ve her cumartesi gerçekleştirilecek ek bir uçuşla haftalık sefer sayısını 4’e çıkarmış olacak.

DALAMAN VE BODRUM KAPASİTESİ DE BÜYÜYOR

Birmingham’dan Dalaman’a uçuş koyan şirket, Leeds Bradford ve Manchester’dan kente düzenlediği sefer sayısını ise 3’e çıkararak kapasitesini yüzde 56 oranında arttırmış olacak.

Manchester’dan Bodrum’a dönük uçuşlarını da haftada 3’e çıkaran şirket, 2018 yaz sezonunda Bodrum kapasitesini toplamda yüzde 144 oranında arttırmış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim