• BIST 8718.11
  • Altın 2244.297
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.1686
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

KARDEMİR'in yeni başkanı seçildi

KARDEMİR'in yeni başkanı seçildi
Olağanüstü Genel Kurulunu 1 Kasım'da gerçekleştiren KARDEMİR'in Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Faruk Öz getirildi.

Türkiye'nin ilk ağır sanayisi olma özelliğini taşıyan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (KARDEMİR), Yöneti̇m Kurulu Başkanı, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Öz oldu.

KARDEMİR'den yapılan açıklamada, 1 Kasım 2017'de yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının ardından, bugün yönetim kurulunda görev dağılımının yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Faruk Öz, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Atilla Tamer Alpteki̇n'in atanmasına ve kendilerine 1. derece imza yetkisi verilmesine, yönetim kurulu üyeleri Burak Yolbulan, Bülent Gedi̇kli̇, Hüseyin Çağrı Güleç, Kamil Güleç, Mehmet Erdoğan, Murat Yolbulan, Mustafa Yolbulan, Şamil Ayrım ve Talat Yılmaz'a da 1. derece imza yetkisi verilmesine karar verilmiştir." denildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Öz, kendisine duyulan güvene teşekkür etti.

Genel Kurul sonrasında bugün gerçekleştirilen ilk Yönetim Kurulu Toplantısında, üyeler tarafından başkanlığa seçildiğini aktaran Öz, şunları kaydetti:

"Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmemi sağlayan yönetim kurulu üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuzun bundan sonraki hedefi; üretimde, satışta, yeni stratejik katma değerli ürün geliştirmede ve yeni pazarlar bulma gayretlerimizle Karabük'ümüzü ve ülkemizin bu çok önemli sanayi kuruluşu KARDEMİR'imizi daha da değerli hale getirmek olacaktır. Karabük, ülkemiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim