• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Karmod, Guyana'da maden ocağına şantiye kurdu

Karmod, Guyana'da maden ocağına şantiye kurdu
Şirket, Güney Amerika'nın kuzeyinde yer alan Guyana'da maden işçi şantiye yapılarının kurulumunu tamamlayarak teslim etti.

Karmod Prefabrik, Güney Amerika'nın kuzeyinde yer alan Guyana'da maden işçi şantiye yapılarının kurulumunu tamamlayarak teslim etti.

Firmadan yapılan açıklamada, yeni nesil konteyner yapı modeliyle üretilen ofis ve yatakhanelerden oluşan binalar başkent Georgetown'da bulunan boksit madeni çıkarmada çalışacak teknik ekip ve işçilerce kullanılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Metin Dağlı, proje kapsamında demonte üretilen 62 adet konteyner ünitenin deniz yoluyla Guyana'ya ulaştırılarak yerinde kullanıma hazır kurulumla teslim edildiğini belirtti.

Son dönemde Güney Amerika ülkelerinden özellikle konut ve işçi şantiye yapılarında önemli talepler aldıklarını aktaran Dağlı, bundaki en önemli etkenin yapılarının vidalı ve geçmeli tam demonte özelliğiyle kolay nakliye ve kurulum avantajına sahip olmasının olduğunu vurguladı.

Georgetown'daki boksit madeni çıkarmada çalışacak 506 kişilik teknik ekip ve işçilerin kullanacağı şantiye yapılarını 1 ay gibi kısa bir sürede anahtar teslimi kullanıma hazır teslim ettiklerini kaydeden Dağlı, şu bilgileri verdi:

"Bu projede yeni nesil birleşimli konteyner yapılarımızın kurulumuyla beraber ofis mobilyası, klima, ranza, dolap gibi ihtiyaçları da Türkiye'den tedarik ederek gönderdik. Kurulum ekiplerimizle A'dan Z'ye anahtar teslimi kullanıma hazır bir ay gibi kısa bir sürede teslim etmiş olduk. 230x595 santimetre demonte üniteler yerinde kurulumla 650 metrekare yatakhane ve 355 metrekare ofis yapıları olarak kurulum yapıldı. Yapı modelimizin en önemli avantajı proje tamamlandığında hiç fire vermeden vida ve geçmelerinden sökülerek başka projelerde kullanılmak üzere sevk edilebilmesi veya depolanabilmesidir."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim