• BIST 9692.61
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Kibar Holding, üç şirketiyle birlikte ihracatın yıldızı oldu

Kibar Holding, üç şirketiyle birlikte ihracatın yıldızı oldu
Çelik İhracatçıları Birliği'nin (ÇİB) 2017 yılında en çok ihracat yapan firmaları ödüllendirdiği Çelik İhracatının Yıldızları töreninde Kibar Holding iştiraklerinden Kibar Dış Ticaret, Assan Panel ve Posco Assan şirketleri ihracatın yıldızı ödülüne layık

Çelik İhracatçıları Birliği’nin (ÇİB) düzenlediği Çelik İhracatının Yıldızları Ödül Töreni'nde Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Kibar Holding’in üç şirketi “İNŞAAT AKSAMI İHRACATI” ve “PASLANMAZ İHRACATI” kategorilerinde ihracatın yıldızı ödülüne layık görüldü.

2017 Paslanmaz Çelik Kategorisi birincisi Posco Assan

Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik soğuk haddeleme tesisine sahip olan Posco Assan TST törende “PASLANMAZ İHRACATI KATEGORİSİ”nde ödül aldı. Kibar Holding, Pohang Iron and Steel Company (POSCO) ve Daewoo International ortaklığıyla 2011 yılında kurulan ve müşterilerine beklentilerinin de ötesinde kaliteli ürün ve hızlı hizmet sunmayı hedefleyen Posco Assan TST, ISO9001, ISO14001, OHSAS 18001, PED 97/23/EC & AD 2000 Merkblatt W0 ve ISO/IEC27001 sertifikalarına sahip.

Kibar Dış Ticaret, İhracat Ödüllerini Toplamaya Devam Ediyor

Yakın zaman içerisinde, İDDMİB düzenlediği “İhracatın Metalik Yıldızları” ödül töreninde Alüminyum Sac&Levha ve Folyo kategorisinde ödül almaya hak kazanan Kibar Dış Ticaret, Çelik İhracatçıları Birliğinin düzenlediği törende bu kez “PASLANMAZ İHRACATI KATEGORİSİ”nde ödüle layık görüldü. Kibar Grubu'nun güçlü ticari kültürünün özgün bir temsilcisi konumunda bulunan Kibar Dış Ticaret, Kibar Grubunun dış ticaret hacmini 1.5 milyon ton/yıl seviyelerine çıkarmış durumda. Kibar Grubu dış ticaret şirketiyle Türkiye’de başlatılan dış ticaret atılımlarına öncülük etmeyi hedefliyor.

Assan Panel Üretim Kapasitesi 18 milyon metrekareye Çıktı

Sandviç panel sektörünün önemli oyuncularından biri olan Assan Panel törende “İNŞAAT AKSAMI İHRACATI KATEGORİSİ”nde ödül aldı. 1990 yılında Kibar Holding’in bir kuruluşu olarak faaliyetlerine başlayan Assan Panel, 2015 yılında İstanbul fabrikasında 3 milyon 500 bin m²/ yıl kapasiteli ikinci üretim hattının yatırımını tamamlayarak, toplam kurulu fiili kapasitesini 18 milyon m²/yıla çıkardı. Ürdün Tesisi Orta Doğu’nun en büyük sandviç panel üreticisi konumunda bulunuyor. Firma yetkilileri, Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip Assan Panel mobil uygulamasını hayata geçirerek, ihtiyaca yönelik analiz edebilme imkanını kullanıcıların erişimine açıyor.

kibar_holding.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim