• BIST 9890.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Kotil ödülü THY çalışanlarıyla kutladı

Kotil ödülü THY çalışanlarıyla kutladı
Geçtiğimiz günlerde Skytrax tarafından bir kez daha Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları'nın Genel Müdürü Temel Kotil, bu ödülü çalışanlarla pasta keserek kutladı.
Havacılık sektörüne yönelik araştırmaları ticari kaygılardan bağımsız gerçekleştiren, sektörel anlamda dünya çapında saygı duyulan ve performans temelini esas alıp havayolu şirketlerine her yıl düzenli olarak ödül veren Skytrax tarafından yeniden Avrupa'nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları'nın Genel Müdürü Temel Kotil, ödülü çalışanlarla pasta keserek kutladı.
 
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde THY ve TGS çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Müdür Kotil, hem teşekkür etti, hem de daha iyi olma yolunda söz aldı.
 
Üç yıl üst üste aynı ödülü alan Türk Hava Yolları, En İyi Business İkram Servisi ödülüne de layık görülmüştü. Çalışanlarla bir araya gelen Kotil, 'Umarım ödüllerin devamı gelir ve seneye de aynı başarıyı tekrarlarız' şeklinde konuştu.
 
Çalışanlara teşekkür eden Kotil, daha sonra kontuarlara çıkarak yaklaşık bir ay önce uygulamaya konulan müşteri memnuniyeti anketini test etti. Kontuarlarda müşterilerin aldığı hizmeti değerlendirdiği dijital bir anket cihazı kullanmaya başlayan Türk Hava Yolları, bu cihazla yolculardan 'Mükkemmel, iyi, orta ve kötü' notlarıyla aldığı hizmeti ölçecek.
 
Yolcuların dijital anketi kullanarak aldığı hizmeti değerlendireceğini ifade eden Kotil, 'En azından yolcunun hizmeti aldığı anda ne hissettiğini öğrenmiş olacağız. Çok önemli bir uygulama' dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim