• BIST 8910.2
  • Altın 2238.527
  • Dolar 32.3411
  • Euro 35.1294
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Kredi yapılandırmaları

Kredi yapılandırmaları
Son yapılan açıklamaya göre birçok kredi kartı ya da kredi borcu olanların son derece büyük bir heyecan içerisinde bekledikleri haber sonunda geldi.

Artık tüm bankalara ait olan her türlü kredi borcu adına bir yapılandırma gelecek. Bununla birlikte ayrıca bir de kredi kartı yapılandırma noktasında bu yapılandırma sonucu ne kadar ödenebileceği bilgisi de verilmiş durumdadır.

Buna göre kredi kartı ya da kredi borcu olan herkes bu durumdan yararlanabilecek ve en fazla 72 aya kadar tüm bu yapılandırma sisteminden yararlanılabilecek. Bununla birlikte aynı zamanda şu ana kadar henüz her hangi bir takibe düşmemiş olan kredi kartı ya da bir kredi taksit ödemesi için de bu koşul geçerli olacak ve son derece avantajlı bir fırsat ile borçlar rahat bir şekilde ödenebilecek. Bunun yanı sıra ayrıca şu da unutulmamalı ki her hangi bir kredi kartı ya da kredi borcu olan herkes borcu olduğu bankadan tüm bu işlemleri yapabilecek.

Avantajlı Yapılandırma

Yani bir bankanın borcu adına başka bir bankaya gitme gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Tüm bunların haricinde bir de bu yapılandırmalar yapılacağı zaman tüm artı faizler kalkacak ve bankaya ilk başta ne kadar borç var ise işte o karda bir ödeme imkânı sayesinde her türlü borç kaldırılabilecek. Bunun için de tek yapılması gereken hemen hangi bankadan bir kredi çekilmiş ise ya da her hangi bir kredi tutarı alınmış ise o bankaya gidip çok fazla zaman kaybetmeden bu borç yapılandırma ve bununla birlikte taksitlendirme seçeneklerinden yararlanılabilir. Eft saatlerini takip ederek yine sorunsuz tüm ödemeler yapılabilir.

Elbette tüm bu işlemler sonunda yapılandırmaya konu olan her hangi bir kredi kartı kapatılacak ve iptal edilecek. Fakat bu noktada elbette yapılacak olan yeni taksitlendirme işlemi esnasında yine taksitlendirme yapılacak olan vade sayısına göre de bir takım faiz durumu işleyecektir. Bu noktada ne taksit ne kadar fazla bir şekilde artar ise aynı şekilde banka bir faiz ödemek zorunda da kalacaktır.

Taksitlendirme

Bu yapılandırmadan faydalanırken bu taksitlendirme esnasında sadece anapara ödemesi yapılacağı gibi bir yanılgıya kesinlikle düşülmemelidir. Bunun için de banka bir takım faizler belirleyecek ve ona göre de bir ödeme şekil çıkarılacak. Bu tür bir nedenden dolayı da kredi yapılandırma ya da kredi kartı yapılandırma adına taksitler ne kadar az tutulur ise o kadar iyi olacaktır. Bu sayede de ödenecek olan her hangi bir tutar bu yapılandırma içerisinde daha düşük faizler ile ödeme şansına erişilebilecek.

Bu noktada elbette hiç şüphesiz bu yapılandırmadan yararlanacak olan kişi ya da kişilerin kredi notu da bu noktada etkilenecek. Yani yapılandırma esnasında yapılmış olan taksitler bitene kadar kredi notu sabit kalacaktır fakat daha sonra da düzenli bir şekilde yeniden artışa dönecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim