• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Kuveyt'ten İstanbul'a direkt uçuş başladı

Kuveyt'ten İstanbul'a direkt uçuş başladı
Kuveyt Havayolları, TAV Havalimanları’nın işletmesini üstlendiği İstanbul Atatürk Havalimanı’na direkt seferlere başladı. Haftada karşılıklı üç gün yapılacak seferler düzenlenen törenle kutlandı.

Kuveyt’ten İstanbul’a direkt uçuşlar başladı

Kuveyt Havayolları, TAV Havalimanları’nın işletmesini üstlendiği İstanbul Atatürk Havalimanı’na direkt seferlere başladı. Haftada karşılıklı üç gün yapılacak seferler düzenlenen törenle kutlandı.

TAV Havalimanları’nın işletmesini üstlendiği İstanbul Atatürk Havalimanı, yeniden direkt seferlere başlayan Kuveyt Havayolları’nın ilk seferini düzenlenen törenle karşıladı. Yolculara çiçek ve lokum ikram edilen karşılama törenine TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ve Kuveyt Havayolları CEO’su Hamad A. Latif Al-Falah katıldı. İstanbul Atatürk Havalimanı, Arap yarımadasının en büyük ekonomilerinden olan Kuveyt’ten haftada üç gün karşılıklı düzenlenecek seferlerle bölgesel bir aktarma merkezi olma konumunu bir adım daha ileri taşıdı.

Törende konuşan TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, “Kuveyt tarihsel bağlarımızın olduğu, bugün de hem ekonomik hem de kültürel ilişkilerimizin gelişerek sürdüğü önemli bir ülke. Dolayısıyla Kuveyt Havayolları’nın havalimanımıza başlattığı direkt seferlerden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı sunduğu hızlı ve kaliteli hizmetle, küresel bir hub olmaya doğru ilerliyor. Yoğun trafiğin olduğu günlerde ortalama 900 uçuş ve 90 bin yolcu havalimanımızdan geçiyor. Yolcularımızı büyüyen Türkiye’nin modern yüzüyle karşılıyoruz” dedi.
Kuveyt Havayolları CEO’su Hamad A. Latif Al-Falah, “İstanbul Atatürk Havalimanı’na 2005’ten bu yana gerçekleştirdiğimiz ilk direkt seferler iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sunacak; biz de bundan dolayı sevinçliyiz. Sunduğumuz ekonomik ve kaliteli alternatiflerle Türkleri Kuveyt’i, Kuveytlileri de Türkiye’yi daha fazla keşfetmeye davet ediyoruz” dedi.
Karşılıklı seferler Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftada üç gün gerçekleştirilecek. Ayrıca Kuwait Airways Holiday Office, turizm ofisleri vasıtasıyla uçak biletlerinin yanı sıra otel rezervasyonu, araba kiralama, tatil programları gibi hizmetler de sunuyor. Kuveyt Havayolları’nın Türkiye temsilciliğini AiRep Havacılık ve Turizm üstleniyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim