• BIST 9142.4
  • Altın 2325.313
  • Dolar 32.3796
  • Euro 35.0028
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Liderler, Yenikapı mitinginde milletle buluşuyor

Liderler, Yenikapı mitinginde milletle buluşuyor
Türk siyaseti, darbe girişiminin ardından tarihi anlara sahne olmaya devam ediyor. Türkiye'nin özlediği görüntü, 7 Ağustos günü Yenikapı'da gerçek olacak. Devletiyle, hükümetiyle, muhalefetiyle ve milletiyle Türkiye tam kadro Yenikapı'da olacak..

Türk siyaseti, darbe girişiminin ardından tarihi anlara sahne olmaya devam ediyor.Türkiye'nin özlediği görüntü, 7 Ağustos günü Yenikapı'da gerçek olacak. Devletiyle, hükümetiyle, muhalefetiyle ve milletiyle Türkiye tam kadro Yenikapı'da olacak..

BAHÇELİ İLK GÜN 'KATILACAĞIM' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağı Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne MHP lideri Devlet Bahçeli de katılma kararı almıştı.

KILIÇDAROĞLU, MİTİNGE GELİYORUM DEDİ

Pazar günü Yenikapı'da yapılacak miting öncesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı'da yapılacak 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılma kararı aldı.

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), saat 11.00'de, 7 Ağustos'taki Yenikapı Demokrasi Nöbeti'ne katılımı değerlendirdiği toplantı sona erdi. MYK'da alınan karar neticesindeKılıçdaroğlu pazar günü gerçekleştirilecek Demokrasi mitingindeki yerini alacak.

Parti adına açıklama yapan Selin Sayın Böke yaptığı açıklamada: " Darbe gecesi hangi gerekçeyle Meclis'te olduysak Pazar günü de o gerekçeyle parti olarak Yenikapı'da olacaktık. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da Yenikapı'daki mitingde olacaktır. Bu kararını da sayın Başbakan'a kendisi telefonla iletecektir" dedi.

Kılıçdaroğlu daha önce yaptığı açıklamada mitinge katılmayacağını ifade etmişti. Öte yandan Başbakan Binali Yıldırım dün telefonla Kılıçdaroğlu'nu arayarak mitinge katılım davetini yinelemişti.

devlet_buyuk-001.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim