• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

LIERAC Çatlak kremi

LIERAC Çatlak kremi
Deride oluşan çatlaklar özellikle de kadınların korkmuş olduğu güzellik sorunlarının arasında yer almaktadır.

Ciltte oluşmakta olan bu çatlaklar da ilerlemeye devam ettiğinde makyaj ürünleri ile dahi kapatılmamaktadır. Çatlaklar en çok kadınlar da ve kalça, karın, baldır ve göğüs bölgelerinde oluşmaktadır. Başlıca sebepleri de kişinin kilo alıp vermesi, gebelik durumu ve de vücudunun nem kaybetmesidir. Fakat dikkatle incelendiğinde fark edeceğimiz gibi oluşan bu çatlaklar her kadında ve de her hamile kadında görülmemekte. Burada da devreye genetik farklılıklar gerekmektedir. Genetik özelliği elverişli olanlar şanslı tarafta yer almaktadırlar. Bunun dışında yer alanlar tamamen cilt yapısının ön planda olmasıyla alakalıdır. Örnek vermek gerekirse cilt rengi açık olan kişiler de çatlak sorununun olma olasılığı daha fazladır. Cildin elastin lifleri çok önemlidir. Bu elastikiyetin kaybedilmemesi için sürekli bolca su içilmelidir. Bunun dışında cildinizi dışarıdan da daima nemlendirmeyi unutmamalısınız. Bu yapacaklarınız önlem almak adına yapılacak şeylerdir. Bunları uygulamanıza rağmen cildinizde yine çatlaklar görülebilir. Burada da çatlak kremleri devreye girmektedir. Size en faydalı olacak şeyler çatlak kremleridir.

Derideki çatlakların neden oluştuğuna bakacak olursak başlıcası cildin iç kısmından yırtılması yani çatlamasıdır. Cildin gerilme ve tekrar bırakma sebebiyle oluşur. Bu gerilme anı da kilo alıp verme esnasında görülür. Cildin iç kısmında oluşan bu yırtık dışarıdan da çizik şeklinde açık renkli bir görünüm oluşturur. İlk aşamada morarma gibi gözüken bu çizgiler sonrasında dış kısımlarının koyulaşması ve iç kısmının beyazlaşmasıyla devam eder. En son aşaması da bu görüntüdür. Özellikle de yaz mevsimi geldiğinde hepimiz güneşlenir bronzlaşırız. Ve bronzlaştığımız da bu bölgelerde çatlaklar daha net bir şekilde görülür. Bu aşamada cildi sürekli nemlendirmek en önemli uygulamadır. Banyodan sonra ise yoğun bir şekilde nem veren krem ve yağları kullanabilirsiniz. En önemli önleyici işlem de bol bol su içmektir. Kilo alıp verme işlemlerinize de dikkat etmeniz gerekmektedir. Olabildiğince yavaş bir şekilde bu işlemleri yapmanız gerekmektedir.

Lierac, Fransız cilt bakım serileri bulunan bir markadır. Lierac laboratuarları kozmetik bir doktor tarafından 1975 yılında kurulmuştur. Lierac ürünleri de dünya çapında kendini çatlak bakımında öncü olarak önemli ürünleriyle kendini duyurmuş bir Ales Groupe International markasıdır. Adını duyurduğu ürünler çatlak bakımında kullanılan Lierac Phytolastil Jel ve Lierac Phytolastil Solute ürünleridir. Lierac Phytolastil ürünleri yaklaşık olarak 30 yıldır süregelen ve de tüm dünyada adını duyurmuş milyonlarca kişinin de beğenerek kullandığı çatlak bakım ürünüdür. Ani kilo değişimi ve gebelik gibi sebeplerle oluşmakta olan çatlakların görünümünden kurtulmak ve korunmak için kullanılan Lierac çatlak kremi cilde bakım da yapmaktadır. Bu ürün jel bir formdadır. Ürünler daha önceden ampül içerisinde ve de sıvı halde kullanıma sunulmaktaydı. Son günlerde ise uygulaması daha kolay olsun diye solüsyon şeklinde müşterilere sunulmaktadır. Lierac çatlak kremi çatlakları önleyen ve kusursuz bakım yapan, cildin kaybettiği nemi geri kazandıran özel yapıda ve formülde bir üründür.

Phytolastil, Lierac markası tarafından ergenlikte, ani kilo değişimlerinde ve gebeliklerde cilt elastikiyetinin arttırılması adına çatlak görünümü engellemek için geliştirilmiştir. Çatlaklar en çok ergenlik ve kilo değişiminin yaşandığı dönemlerde daha çok görülmektedir. Lierac çatlak kremi 35 yıllık tecrübesi ile bizlere sunulan mucizevî çatlak karşıtı bakım ürünleridir. İçeriğinde Aslanpençesi, zemberek ve sarmaşık otunun konsantrasyonları bulunmaktadır. Bu sayede de etkili bir bakım sağlamaktadır. Lierac çatlak kremi göğüslere, karın, kalça ve basenlere masaj yapılarak uygulanmalı ve de günde bir defa uygulanmalıdır. Parmak uçlarınızda nazikçe masaj yaparak uygulamanız gerekmektedir. Ürünün tamamen emildiğinden emin olana kadar da masaja devam etmelisiniz. Gereğinden fazla ovalamamaya dikkat etmeniz gerekmektedir. En etkili sonuç için Lierac çatlak kremini düzenli bir şekilde kullanmanız gerekmektedir.

https://www.dermoeczanem.com/lierac-phytolastil-catlak-bakimi

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim