• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Lojistik sektörü Bowling Turnuvası'nda buluştu

Lojistik sektörü Bowling Turnuvası'nda buluştu
FULLSPORTS Bowling Cup 2011 Lojistik WINTER organizasyonu İzmir’de faaliyet göstermekte olan uluslararası deniz, hava ve kara yük taşımacılığı yapan acenta ve lojistik firmalarını bir araya getirdi.

Lojistik sektörü Bowling Turnuvası'nda buluştu

FULLSPORTS Organizasyon tarafından organize edilen FULLSPORTS Bowling Cup 2011 Lojistik WINTER organizasyonu İzmir’de faaliyet göstermekte olan uluslararası deniz, hava ve kara yük taşımacılığı yapan acenta ve lojistik firmalarını bir araya getirdi. Birincisi Haziran ayında gerçekleştirilen organizasyonun katılımcı firmaların talebi üzerine WINTER ‘ı, İzmir Hilton Fame City Eğlence Merkezi Bowling Salonunda organize edildi. Şirket içi çalışanlar arasında kaynaşma, takım ruhu oluşturma ve yönetim kademeleri arası entegresyon sağlama temel amacı ile projelendirilen organizasyona, lojistik sektörünün önde gelen 20 firmasının, 32 takımlık katılım gerçekleştirmesi ile organizasyon, kurumsal anlamda firmaların yeni tanışmalar ile iş geliştirme hedeflerine de hizmet etmiş oldu.

İki gün süren organizasyonun açılışı, Tan Sağtürk Dans Akademisi Üçkuyular Şubesi eğitmenleri tarafından hazırlanan, muhteşem bir Arjantin Tango gösterisi ile yapıldı. Müsabakalar öncesinde Maersk Denizcilik ve FMS Lojistik yetkililerine FULLSPORTS Genel Koordinatörleri Can ve Bora Özganim tarafından Organizasyon Özel Ödül Plaketleri takdim edildi. Gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda organizasyonu  şampiyon olarak tamamlayan MSC takımı oyuncuları, şampiyonluk kupası ve madalyaları ile şampiyonluk ödülü olan Tan Sağtürk Dans Akademisi Üçkuyular Şubesinden eşli 1 Aylık Salsa veya Arjantin Tango dans eğitimi sahibi olurken, turnuvayı ikinci  tamamlayan ARFOR takımı SportsPark Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden 1 Aylık Gold Üyelik, üçüncü MAERSK Safmarine Light House takımı Mert Optik’ten 500 TL.değerinde hediye çeki ve dördüncü İNCİ Loj. OL-1 takımı ise Fame City Lazer Game etkinliği ile büyük başarılarını taçlandırmış oldular. Bireysel kategoride ise hem Sayı Kralı hem de Highest Score ödülünü kazanan MSC takımından Erhan SALAHUR EDM Danışmanlık & Derin Koçluk ‘tan Kariyer Koçluğu eğitimi alma hakkı kazandı. Ödül töreni sonrası organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan sponsorlara ve tüm katılımcı firmalara teşekkürlerini sunan FULLSPORTS Organizasyon Genel Koordinatörleri Bora ve Can ÖZGANİM ‘’ FULLSPORTS Organizasyon olarak,sektöre 2012 yılında bowling yanı sıra futbol, paintball ve go-kart organizasyonları da projelendirdikleri müjdesini vererek, bu tarz kurumsal etkinlikler ile çalışanların takım ruhunu arttırmayı ve kurumların yükünü biraz olsun hafifletmeyi hedeflediklerini ‘’ belirtip sözlerini noktaladılar.

2.-arfor.jpg

3.maersk-safmarine-light-hause.jpg

4.-inci-loj..jpg

sayi-krali-ve-highest-scorer-erhan-salahur-(msc).jpg

sampiyon-msc..jpg

tan-sagturk-dans-akademisi-acilis-dans-show.jpg

arfor---expeditors.jpg

fms-loj.-ozel-odul.jpg

genel.jpg

img_1406.jpg

maersk-denizcilik-a.s.-ozel-odul.jpg

sdv-horoz.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim