• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

MAN, tercih edilmeye devam ediyor

MAN, tercih edilmeye devam ediyor
Yurtiçi konteyner taşımacılığının uzman ve köklü kuruluşu FGS Taşımacılık da, filosunu MAN TGX’lerle güçlendirdi. 5 adet TGX 18.440 EURO 4 çekiciyi düzenlenen törenle teslim alan FGS’nin, aynı modelden 10 siparişi daha bulunuyor.

Segmentine yeni standartlar getiren “Truck of the Year 2008” (Yılın Kamyonu) ünvanlı MAN TGX’ler, birçok üstün özelliklerinden dolayı güçlü firmaların tercihi olmaya devam ediyor. 1985 yılından bu yana yurtiçi konteyner taşımacılığının uzman ve köklü firması FGS de, filosunu güçlendirmek için TGX’i seçti. FGS’nin tercih ettiği 5 adet MAN TGX 18.440 EURO 4, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi’nde düzenlenen törenle teslim edildi. FGS Taşımacılık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. yetkilisi Selçuk Uğurlu, araçları ve sembolik anahtarını MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölümü Bölge Yöneticisi Doğucan Suyanı ile MAN Otomotiv İstanbul Bölge Satış Temsilcisi Barış Kabaş’ın elinden aldı.

Filo yatırımlarına MAN ile devam eden FGS’nin, Eylül ayı sonunda teslim edilecek 10 adetlik TGX 18.440 EURO 4 siparişi daha bulunuyor. Törende bir konuşma yapan FGS yetkilisi Selçuk Uğurlu, Avrupa standartlarında hizmet verdiklerini belirterek; “Hizmet kalitemize paralel olarak yüksek standartları ve teknolojisi ile öne çıkan ve bize katkıda bulunacak MAN TGX’leri tercih ettik” dedi.

Yeni teslim aldıkları MAN TGX’lerle 25 araçlık filosunu daha da güçlendiren FGS, Ambarlı, Haydarpaşa ve Gebze-Dilovası limanlarından tüm Türkiye’ye konteyner taşımacılığı gerçekleştiriyor.

MAN TGX: gerçek bir şampiyon

FGS’nin yüksek standartları ve üstün teknolojisi ile tercihi olan MAN TGX serisi, gerçek bir şampiyon. “Truck of the Year 2008“ (Yılın Kamyonu) seçilen TGX serisi, uzun yol taşımacılığında ve verimlilikte yeni standartlar getirdi. Her 100 kilometre için teknik olarak gerekli olan önlemlerin olmadığı uzun yol taşımacılığında 3 litreye kadar dizel yakıt tasarrufu olanaklı olan TGX’ler, Efficient Line optimum aerodinamik yapıda tasarlandı. Hava basıncı yönetimi, gündüz farı ve yeni nesil Intarder gibi özellikleriyle TGX’ler enerji tasarrufu da sağlıyor. Yakıt tasarrufu sağlayan teknikten tam olarak faydalanmak için paketin bir parçası olarak sürücü eğitiminin de söz konusu olduğu TGX’lerde güvenlik de ön planda tutuluyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim