• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Marmaris'te 'yat yarışları' devam ediyor

Marmaris'te 'yat yarışları' devam ediyor
Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en fazla katılımlı yelkenli yat yarışı “Marmaris Uluslararası Yat Yarışları Haftası” ikinci gün yarışlarıyla devam ediyor.

MARMARİS'TE 'YAT YARIŞI' HEYECANI

Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en fazla katılımlı yelkenli yat yarışı “Marmaris Uluslararası Yat Yarışları Haftası” ikinci gün yarışlarıyla devam ediyor.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen yarışların ikinci gününde yapılacak açık deniz yarışları için yatlar sabah saatlerinde marinadan ayrılarak Ege'nin mavi sularına yelken açtı.

Oldukça çekişmeli geçen ilk günkü koy içi yarışlarının resmi sonuçları ise yapılan itirazların hakem heyetince değerlendirmesinin ardından açıklandı.

Buna göre, IRC birinci klasmanda birinciliği Bulgaristan takımından Alexa X, ikinciliği Türk takımından X Machine, üçüncülüğü ise İsviçre takımından Canim isimli tekneler aldı. IRC ikinci klasmanda birincilik Letonya takımından Lettland, ikincililik Türk takımından Mistik, üçüncülük Rus takımından Valeriya isimli teknenin oldu. IRC üçüncü klasmanda ise birinciliği Ukrayna takımından Ajuga teknesi, ikinciliği Türk takımından Allegro teknesi, üçüncülüğü de yine Türk takımından Kahkaha1 isimli tekne elde etti.

Charter tekne sınıfında ise birinci klasmanda birinciliği Bulgar takımından LZ Yactching 1991, ikinciliği Rus takımından Yüksel D3, üçüncülüğü Avusturya takımından Vanilla tekneleri kazandı. İkinci klasmanda birinci Rus takımından Ricarda, ikinci Danimarka takımından Diana, üçüncü ise Belarus takımından Themis oldu. Üçüncü klasmanda ise birinciliği Rus takımından Peter Pan, ikinciliği Almanya takımından Atilla2 elde ederken üçüncülüğü yine Alman takımından Panteli teknesi elde etti.

Yarışlara Türkiye, Avusturya, Bulgaristan, Danimarka, Almanya, Yunanistan, Hollanda, Kazakistan, Letonya, Rusya, İsveç, İsviçre, İngiltere, Ukrayna, Romanya, Estonya ve Belarus'tan 138 yat ve yaklaşık bin yatçı katılıyor.

Beş gün sürecek yarışların üçüncü gününde yine koy içi yarışları yapılacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim