• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Medyumluk nedir? Sizler için Medyumları Araştırıyoruz

Medyumluk nedir? Sizler için Medyumları Araştırıyoruz
Medyum ve Hoca kavramı Havas ilminde farklı tanımlanır.

Medyum olan biri aynı zamanda hoca olabilir, Medyumluk modern dilde bilinen ismidir. Aslında Medyumluk ve Hocalık da bir nevi medyum olan kişinin kendini geliştirerek yaptığı şeyleri ispatlaması veya bir üst seviyeye taşımasıdır. Medyum Süleyman Efendi’nin bir makalesini okuduğumuzda, şöyle bir açıklamayla karşılaştık. Medyum gerçek manada kendini geliştirmiş, ilim ehli birinden el almış veya ocaklı biri olmalıdır. Yaptığı işlere yönelik manevi ruhsatı olmalıdır. Her önüne gelen ben medyumum diyor bunlara kesinlikle kanmayın inanmayın! Medyum neler yapabilir kısaca onlardan bahsetmek istiyorum. Bir kimse arasına muhabbet sağlayabilir, ayrı olan veya küs olan kimselerin arasını bulmak adına manevi bir aracı olabilir. Karı koca arasına aşk ve muhabbet hasıl olması için dualar okuyabilir veya vefkler ile özel tılsımlar ve kasemler düzenleyebilir.

Medyumların Medyumu Var mı?

Zamanın veya asrın en iyileri olduğu gibi, yaşadığımız zaman dilimi içinde birçok medyum vardır. Ama bunlardan daha iyisi yani, Medyumlarında Medyumu varmış. Yaptığımız araştırmalara göre gerek keramet yönünden veya ilim ve irfan yönünden kendini ispatlamış kişi, Süleyman Hoca diyebiliriz. Büyü yapmak medyumluğun gerektirdiği bir şey değildir. Büyü haramdır ve kesinlikle yapılmaması gereklidir biri size ben sana istediğini yaparım istediğin kişiyi sana aşık ederim diyorsa kesinlikle bununla ilgili iyice alakalı hoca ile konuşmanız gerek. Bilgisine ve neler bildiğine iyice bakın konuşmasını takip edin para almak için her şeyi yaparım ederim diyen kişiler kendini zaten hemen belli edecektir buna göre plan ve program yapmalısınız.

Bağlama Büyüsü Yapan Medyum var mı?

Gelelim en önemli konulardan birine, Bağlama büyüsü yapan kişiler kim ve bunu yaptırmanın bir hükmü var mı? Evet bağlama büyüsü günahtır ama halk arasında, buna bağlama büyüsü diyoruz. Aslında bunun gerçek adı “muhabbet celbi’dir. Bağlama büyüsü olarak bilmeyenimiz neredeyse yok diyebiliriz. Bazı hocalar var, onlar bağlama büyüsü adı ile gerçekten büyü yapıyor ama yaptıklarını dua ile yapıyorum diyor bunları anlamanın yolu neler yaptığını öğrenmektir, o kimseyle muhabbet edin ve konuşun. Eğer size Erkek ve Kadın mezara kaşık gömeceğim, vefk gömmem gerekiyor veya onun saçını yakmak, atletine yazı yazmak vs. şeylerden bahsederse bu kesinlikle büyü ve efsun, yani sihirdir.

Kaynak: www.medyumsuleymanhoca.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim