• BIST 9932.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Mustafa Kanafani DenizHaber'i ziyaret etti

Mustafa Kanafani DenizHaber'i ziyaret etti
Özel bir dizi ziyaret için İstanbul'a gelen IMO Suriye Temsilcisi Mustafa Kanafani, Deniz Haber Ajansı'nı ziyaret ederek, Ulaşım Online Dergisi Editörü Esra Sarıkeçe ile görüştü.

Mustafa Kanafani DenizHaber'i ziyaret etti

Özel bir dizi ziyaret için İstanbul'a gelen International Maritime Organization (IMO) Suriye Temsilcisi Mustafa Kanafani, Deniz Haber Ajansı'nı ziyaret ederek, Ulaşım Online Dergisi Editörü Esra Sarıkeçe ile görüştü.

Bu sene 6.'sı düzenlenen Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Ödülleri'nin dünya denizcilik sektörüne katkı sağlayan çok önemli bir organizasyon olduğuna değinen Kanafani, bu organizasyonda büyük katkısı bulunan Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat'ı tebrik ederek bu başarının devamını diledi.

Kasım ayında düzenlenen Altın Çıpa Ödül Töreni'ne 2. defa katıldığını belirten Kanafani, dünya denizciliğinin önemli isimlerini biraraya getiren bu törene katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Türk denizciliğinin yıldan yıla ciddi bir gelişme gösterdiğini ve yapılan yatırımların, bölgedeki etkinliğin artmasında büyük katkı sağladığını belirten Kanafani, "Dünya denizcilik endüstrisindeki ekonomik kriz tüm ülkeleri etkiledi. Ben bunların geçici olacağına inanıyorum. Özellikle Altın Çıpa ve buna benzer organizasyonlar denizcilik sektörünün moralini yüksek tutuyor. Altın Çıpa'nın Türk denizciliğinin kalitesini artırdığına inanıyorum" dedi.

İstanbul'a olan sevgisini ve özellikle İstanbul Boğazı'na olan hayranlığını dile getiren Mustafa Kanafani, Boğaz'ın dünya ticaretinin aktığı, çok önemli bir kanal olduğunu ifade etti.

kanafani-esra.jpg

 kanafani.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim