• BIST 9889.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Müşterilerin memnuniyeti Novo Lux'tan yana

Müşterilerin memnuniyeti Novo Lux'tan yana
Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, ''Rakip tanımıyoruz. Rakiplerimiz ya bizi takip edecek ya da yoldan çekilecekler” dedi.

Turizm ve turizme dayalı alt sektörlerde “En” lakabını hak edecek tek küçük otobüsün Novo Lux olduğunu vurgulayan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, İstanbul ve İzmir’den sonra Antalya’da da Novo Lux otobüslerinde yoğun bir talep patlaması yaşadıklarını söyledi.

Antalya’da, Side ve Prens Turizm ile Aksu Birlik’e teslim edilen 17 adet Novo Lux için düzenlen törende konuşan Tamay, önemli turizm merkezi İstanbul, İzmir ve Antalya’da açık ara önde olduklarını belirterek “ Rakip tanımıyoruz. Rakiplerimiz ya bizi takip edecek ya da yoldan çekilecekler” dedi.

Tamay sözlerine şunları ekledi;

“Bu böyle olmaya devam edecek. Çünkü müşterilerimize yaptığımız satış sonrası anketlerde aradıklarını buldukları ve memnun kaldıkları tek araç olarak Novo Lux’u gösteriyorlar. Novo Lux ile Antalya’da rakiplerimize rağmen çok ilginç bir pazar payı yakaladık. Önümüzdeki yıllarda da bu böyle olacak. Müşterilerimizin de ifade ettiği gibi farkımız birincisi yakıt ekonomisi, ikincisi 7.5 metrede otobüs görünümlü tek 27 kişilik araç olması, üçüncüsü ise bir müşterinin arzu edeceği tüm konforu üzerinde taşımasıdır.”

Anadolu Isuzu Antalya Bayisi Seyidoğlu Otomotiv’in ev sahipliğini yaptığı teslim törenine;Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Müdürü Dilek Dönmez Ağyel ve Seyidoğlu Otomotiv Genel MüdürüOrhan Hisar’ın yanı sıra Side Turizm Firma Yetkilisi Ömer Bulut, Prens Turizm Filo Yöneticisi Murat Çakıcı ile Aksu Birlik Firma Yetkilisi Yusuf Karacan ve Filo Sorumlusu Evren Karaçınar katıldı.

Bulut: “Novo Lux Otobüsler Turkuaz Kalitesinde”

Antalya bölgesinde 120 araçlık filo ile hizmet verdiklerini söyleyen Side Turizm Firma yetkilisi Ömer Bulut, Novo Lux otobüslerinin Turkuaz kalitesinde olduğunu belirterek “Isuzu’yu tercih etmemizin en önemli sebebi piyasadaki diğer araçlara göre kaliteli, konforlu ve yakıt cimrisi özellikleriyle bize çok cazip gelmesidir.” dedi.

Karaçınar: “Novo Lux Otobüsler 1 Numara” 

Aksu Birlik’in zengin araç filosu ile her kitleye hitap ettiğini belirten Aksu Birlik Araç Filo Sorumlusu Evren Karaçınar; Novo Lux otobüsleri tüm yönleriyle test ettiklerini belirtti.

Rahat, konforlu, ekonomik özellikleriyle hem müşterilerimizden hem de araçları kullanan şoförlerimizden olumlu geri bildirimler aldık diyen Karaçınar “Novo Lux otobüsler bu özellikleriyle rakiplerinden ayrılıyor. Bu yüzden Isuzu’yu tercih etmeye devam edeceğiz.” dedi. 

Törende temsili Isuzu anahtarını Aksu Birlik Firma Sahibi Şeref Karacan adına oğlu Yusuf Karacan ve Evren Karaçınar teslim aldı.

Çakıcı: “İlk Adımı Novo Lux ile Attık”

Taşımacılık işine ilk adımı Novo Lux araçlarla adım attıklarını belirten Prens Turizm Filo Sorumlusu Murat Çakıcı, acenteciliğin yanı sıra Novo Lux otobüsler ile oluşturdukları filolarını daha da büyüteceklerini söyledi.  “Ekonomik ve konforlu olması tercih sebebimizdir” diyen Çakıcı törende Firma Sahibi İsmail Lepiev adına Isuzu anahtarını teslim aldı.   

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim