• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Natura E-Sigara Likit Kullanımı

Natura E-Sigara Likit Kullanımı
Elektronik sigara kullanımı ile ilgili en çok gelen sorulardan biri sigaranın bitiş süresi ile ilgilidir. E sigara bitip tekrar doldurulan madde Natura likit ürünleri olmaktadır. Bu sıvı bittkçe yenisi hazneye eklenir.

Elektronik sigara kullanımı ile ilgili en çok gelen sorulardan biri sigaranın bitiş süresi ile ilgilidir. E sigara bitip tekrar doldurulan maddeNatura likit ürünleri olmaktadır. Bu sıvı bittkçe yenisi hazneye eklenir.

Kullanıcının kullanım miktarına göre değişen haznenin bitiş süresi günlük olarak maksimum 2 ml üzerinden hesaplanabilir.  Günlük olarak tüketilen likit kullanım miktarı içerisindeki nikotin seviyesine göre de değişim göstermektedir. Örneğin normalinden daha az nikotin oranına sahip bir likit satın almışsanız, içerisindeki likit sigara ihtiyacınızı karşılamayacağından dolayı daha fazla içersiniz.

Likit seçimlerinde sizlere sunulan Natura Likit aromalarındaki nikotin oranları da en az aroma çeşitleri kadar fazladır. İnternet sayfamız üzerinden tüm seçeneklerimizi görebilir ve anında kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Kişinin aromalara olan ilgisine ve sigaraya olan bağımlılık düzeyine uygun nikotin oranının belirlenmesi de kaliteli ürün kadar önemlidir. Nikotin oranı yüksek likitlerden tercihe dersiniz günde 1 ml’lik bir likiti bile kullanabilmeniz zordur.

Natura HEXOcell Bubblegum e-Likit 30 ML

Natura Elektronik Sigara Likit

Natura likit ürünleri 30 ml’lik şişelerde satışa sunulmaktadır. Ortalama günlük olarak 2 ml tükettiğinizi varsayarsak 15 gün kullanımınıza uygun olacağını söyleyebiliriz. Yine de bu değerlerin ortalama olarak ele alındığını kişiye ve kullanılan ürüne göre değişiklik gösterebileceğini bildirmek isteriz.

Kademeli Olarak Sigardan Kurtuluş

Elektronik sigara kullanmaya başlar başlamaz nikotin bağımlılığınızdan kurtulacağınızı zannetmeyin. Günlük almış olduğunuz nikotin oranındaki nikotin seviyesini likitlerimiz ile almalısınız. Aksi halde amacın dışına çıkmış olacak ve bocalama sürecine gireceksiniz.  Nikotin oranını kademeli olarak azaltmayı ve kendinize uygun hedefler belirleyerek nikotin bağımlılığınızdan kurtulmayı hedeflemeli ve adımlarınızı ona gire atmalısınız.

Natura HEXOcell Cappuccino e-Likit 30 ML

Natura Elektronik Sigara Fiyatları

Natura elektronik sigara likiti cam ya da plastik şişeler halinde temin edilebilmektedir. Her iki şekilde de satışı olmakla birlikte dilediğinizi seçerek kullanabilirsiniz. Seçiminize göre size sunulacak olan fiyatlarda değişecektir. Cam şişe daha sağlıklı ve güvenli olmakla birlikte fiyat artacak, plastik şişe yine güvenli olsa da cam şişe kadar sağlıklı olmayacaktır. Kullanılan malzemenin daha ekonomik olması sebebi ile size daha uygun fiyata gelecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim