• BIST 9693.46
  • Altın 2508.912
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7586
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Odeabank EuroLeague ile yeniden el sıkıştı

Odeabank EuroLeague ile yeniden el sıkıştı
Odeabank, 2017-2018 yılı için THY EuroLeague Final Four’un global ortağı oldu.

Odeabank, 2017-2018 Turkish Airlines EuroLeague’in bölgesel ve 2018’de Belgrad’da düzenlenecek THY EuroLeague Final Four’un global ortağı oldu.

Banka açıklamasına göre, basketbolun bankası Odeabank, Avrupa basketbolunun zirvesi THY Euroleague’e bu yılın ardından önümüzdeki yıl da sponsorluk desteği vermeye devam ediyor. İmzalanan anlaşma çerçevesinde Odeabank, 2017-2018 Turkish Airlines EuroLeague’in bölgesel ve 2018’de Belgrad’da düzenlenecek THY EuroLeague Final Four’un global ortağı oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, Avrupa’nın en önemli basketbol organizasyonu EuroLeague’e sponsor olmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek. "Dinamik ve hızla büyüyen bir banka ve 'Basketbolun Bankası' olarak bu beraberliğin hem marka değerimize önemli katkıları olduğuna hem de basketbol ve Türkiye’ye olan taahhüdümüzü gözler önüne sermek için çok iyi bir fırsat olduğuna inanıyoruz ” ifadesini kullandı.

EuroLeague Üst Yöneticisi (CEO) Jordi Bertomeu ise Odeabank’ın EuroLeague’e bir kez daha sponsor olmasından, iki nedenden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Bunlardan birincisi, Basketbolun Bankası Odeabank ile 2017 sezonundaki iş birliğimizin olumlu sonuçlarını birlikte görmüş olmamız. İkincisi de Odeabank'ın Belgrad’da düzenlenecek Final Four’a global sponsor olması ile birlikte bu faydaların Türkiye sınırlarının ötesine taşınacak olmasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim