• BIST 9796.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Ölüm korkusu yüzlerine böyle yansıdı!

Ölüm korkusu yüzlerine böyle yansıdı!
Singapur'dan Jakarta'ya gitmekte olan Cathay Pasifik Airbus A330'un yolcuları, uçağın motorlarından biri alev aldıktan sonra ölüm korkusunu yaşadılar.

Ölüm korkusu yüzlere böyle yansıdı!

Singapur'dan Jakarta'ya gitmekte olan Cathay Pasifik Airbus A330'un yolcuları, uçağın motorlarından biri alev aldıktan sonra ölüm korkusunu yaşadılar.

Uçakta karısı ve çocuklarıyla bulunan Reuters haber ajansının foto muhabiri Beawiharta, uçağın içine dolan yanmakta olan motorun kokusu altında acil durum yeleklerini giyen yolcuların yaşadığı dehşeti saniye saniye görüntüledi.

16 Mayıs günü yaşanan korkunç olayda şans eseri uçakta bulunan Beawiharta, bomba patlamasına benzer iki patlama sesiyle uyandığını ve eşine "bir şey mi yanıyor?" diye sorduğunu hatırladığını söylüyor ve yaşadıklarını şöyle anlatıyor:

"Uçak sallanmaya başladı, ve sarsıntı giderek şiddetlendi. Karımın elini sıkıca tuttum, yüzüne baktım ve dua etmeye başladım. İki küçük çocuğum uyuyordu. ancak en büyükleri Pradipta uyanıktı. Ona camdan dışarıyı izlemesini söyledim. 'Işık görüyorum. Dışarıda ateş var' dedi ve uçağın ışıkları kapandı."

"Uçakta büyük bir sorun olduğunu anladım. Öleceğimiz düşüncesiyle korktum."

Bu panik anlarından sonra Beawiharta'nın gazeteci yanı baskın çıktı ve Canon EOS 5D Mark2 fotoğraf makinesini eline alıp yaşanan paniği, dua edenleri, yüzlerdeki şok ifadesini ve ölmek üzere olduğunu düşünenleri fotoğrafladı.

Beawiharta, fotoğraf makinesinin HD kalitesinde video çekebilme özelliğini bu aşamada unuttuğunu söylüyor: "20 yıl boyunca fotoğrafçılık yaparak yaşayınca, sadece fotoğrafçı olarak düşünebiliyorum"

Uçağın Singapur'daki Changi Havaalanı'na sorunsuzca acil iniş yapmasının ardından tekrar makinesini eline alan Beawiharta, bu kez de insanların rahatlamış yüzlerini fotoğrafladı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim