• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

'Önceliğimiz, liderliğimizi yurt dışına taşımak'

'Önceliğimiz, liderliğimizi yurt dışına taşımak'
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, "Önceliğimiz, uluslararası alanda başarılı olmuş küresel şirketlerimizin sayısını artırmak ve yurt içindeki liderliğimizi yurt dışına taşımak olacak" dedi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, holding olarak ilk günkü heyecan ve tutkuyla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek, önceliklerinin, uluslararası alanda başarılı olmuş küresel şirketlerin sayısını artırmak ve yurt içindeki liderliklerini yurt dışına taşımak olacağını bildirdi.

Koç Holding'in kurumsal dergisi Bizden Haberler'in 90. yıl özel sayısında görüşlerine yer verilen Ömer Koç, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin henüz atıldığı dönemde, 1926 yılında ticari hayatına başlayan topluluğun, ülkenin gelişiminde daima önemli sorumluluklar üstlendiğini, gerek ekonomik anlamda gerekse eğitim, sağlık ve kültür alanlarında Türkiye'nin kalkınmasına büyük destek verdiğini ifade etti.

Eğitim, sağlık ve kültür odağında önceki yıllardan devraldıkları projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurgulayan Koç, şunları kaydetti:

"Önceliğimiz, geçmiş yönetim kurulu başkanlarımızdan aldığım sorumluluk ve vizyonu sürdürürken uluslararası alanda başarılı olmuş küresel şirketlerimizin sayısını artırmak ve yurt içindeki liderliğimizi yurt dışına taşımak olacak."

"Faaliyet gösterdiğimiz ülkelere yenilerini eklemek için çalışacağız"

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç da Türkiye'nin ekonomik kalkınmasında ve sanayileşmesinde önemli rol üstlenen Koç Topluluğu'nun 90 yıldır gösterdiği çabaların karşılıksız kalmamış olmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

Ali Koç, faaliyet gösterdikleri alanlarda yeni yatırımlarla büyüdüklerini; otomotiv, dayanıklı tüketim, gıda ve perakende, enerji ve finans sektörlerinde daha büyük hedeflere doğru yol aldıklarını belirterek, "Önümüzdeki döneme baktığımızda, gelecek 10 yıla damga vuracak olan konuların Ar-Ge, inovasyon ve teknoloji alanında yapılan yatırımlar olacağına inanıyorum. Hem şirketlerimizin hem de ülkemizin sürdürülebilir rekabetçiliği açısından en çok önem verdiğimiz konulardan biri teknoloji geliştirmek." ifadelerini kullandı.

"90 bini aşan çalışanımız ve 10 binin üzerindeki bayimizle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Çakıroğlu ise Koç Topluluğu’nun 90 yılda ortaya koyduklarının, sadece ticari bir başarının sonucu olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

100. yılımıza doğru emin adımlarla ilerlerken kurumsallaşmaya, küreselleşmeye, yenilikçiliğe, Ar-Ge’ye ve inovasyona verdiğimiz önemle büyümeye devam ediyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda, ilke ve değerlerimizden aldığımız güçle elde ettiğimiz başarılarla yurt içinde ve yurt dışında itibarımızı daha da artırıyoruz. Bundan sonra da 90 bini aşan çalışanımız ve 10 binin üzerindeki bayimizle topluluğumuzu her geçen gün daha da güçlendirmek ve yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim