• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Online seyahatin adresi bavul.com yenilendi

Online seyahatin adresi bavul.com yenilendi
Online seyahatin fark yaratan adresi bavul.com, seyahat severlere yeni tasarımı ile hizmet vermeye başladı.

Romanya’nın online seyahat devi Paravion tarafından Turkcell’den satın alınan bavul.com’un, yeni ara yüz tasarımı ve alt yapı özellikleri tamamlandı. Bavul.com, 10 Aralık itibarıyla yeni yüzü ile eklenen havaalanı transferi, vize ve seyahat sigortası hizmetleri ile kullanıcılarına hizmet vermeye başladı. 

700'den fazla havayolu ve 150.000'den fazla otel seçeneği ile en cazip fiyat avantajını sunan Bavul.com kullanıcılarına ayrıca son dakika tatil fırsatları, cruise seyahatleri ve her hafta farklı bir destinasyonda şaşırtıcı kampanyalar da sunacak. Yenilenen Bavul.com’da ayrıca 100’e yakın şehir hakkında detaylara yer veren, gezginlere rehberlik edecek bir blog ve gerçek zamanlı konaklama fiyat trendlerini gösteren “ücret trendleri” uygulaması da yer alıyor. Böylece popüler tatil destinasyonları arasından en uygun konaklama seçeneğini bulmak artık çok daha kolaylaşıyor.

Bavul.com’un yeni tasarımı ve avantajlı tatil fırsatları ile tanışmak isteyen seyahat severler www.bavul.com adresini ziyaret edebilir.

Bavul.com Hakkında

Online seyahatin fark yaratan adresi bavul.com, en çok seçeneğe, en cazip fiyatlarla ulaşmak isteyen seyahat severler için 700'den fazla havayolu ve 120.000'den fazla otel alternatifi sunuyor. Romanya’nın ilk %100 online tur operatörü Paravion tarafından Turkcell’den satın alınan Bavul.com, yenilenen tasarımı ile kullanıcılarına uçak, otel ve tur rezervasyonu ile avantajlı son dakika tatil fırsatları sunuyor. 

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim