• BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Ordu-Giresun-Almanya seferleri başladı

Ordu-Giresun-Almanya seferleri başladı
Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na Almanya seferleri başladı.

Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na Almanya seferleri başladı.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu,  yaptığı açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya seferlerinin dün itibarıyla başladığını söyledi.

Daha önce 1 Mart'ta başlaması planlanan seferlerin, 20 Haziran olarak yeniden düzenlendiğini belirten Vali Balkanlıoğlu, özel havayolu şirketi tarafından gerçekleştirilen ilk seferde 160 yolcunun Ordu-Giresun Havalimanı'na geldiğini ifade etti.

Saat 18.00 sıralarında Köln'den kalkan uçağın saat 21.00 civarında Ordu-Giresun Havalimanı'na iniş gerçekleştirdiği bilgisini veren Balkanlıoğlu, aynı uçakla Köln'e ise 40 yolcunun gittiğini kaydetti.

Seferlerin Köln, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf şehirlerine yapılacağını ifade eden Balkanlıoğlu, karşılıklı seferleri özel hava yolu şirketlerinin yanı sıra Türk Hava Yollarının da gerçekleştireceğini söyledi.

Balkanlıoğlu, ikinci seferin 8 Temmuz'da Münih şehrine karşılıklı olarak yapılacağını aktardı. Vali Balkanlıoğlu, 18 Temmuz'da Stuttgart, 3 Ağustos'ta da Düsseldorf şehrine karşılıklı seferlerin gerçekleştirileceğini, bu saferlerin aralıklarla kasım ayına kadar süreceğini belirtti.

Vali Balkanlıoğlu, Almanya seferlerin başlaması karşısında bölge halkının çok memnun kaldığını sözlerine ekledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim