• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Orka Holding ilk Grand Prix sponsorluğu ile tanıtıma hız kattı

Orka Holding ilk Grand Prix sponsorluğu ile tanıtıma hız kattı
D’S Damat, her yıl milyonlarca kişinin izlediği Dünya Ralli Şampiyonasında, sezonun en önemli ayaklarından Sardunya Adasındaki Vermentino Rallisinde araç sponsoru oldu.

 D’S Damat, her yıl milyonlarca kişinin izlediği Dünya Ralli Şampiyonasında, sezonun en önemli ayaklarından Sardunya Adasındaki Vermentino Rallisinde araç sponsoru oldu.

Orka Holding'ten yapılan açıklamaya göre, Damat-Tween ve D’S Damat markaları ile dünya moda perakendesinde söz sahibi olan Orka Holding, spora ve sporcuya verdiği desteklere bir yenisini ekledi. D’S Damat markası, Dünya Ralli Şampiyonasında sezonun en önemli ayaklarından olan Sardunya Adasındaki Vermentino Rallisinde Skoda aracına sponsor oldu.

Her yıl dünya genelinde milyonlarca yarışseverin merakla izlediği rallide, D’S Damat logolu Skoda R5 aracı kilometrelerce yol kat etti. Skoda pilotları Giuseppe Dettori ve Carlo Pisano, parkur sonunda yarışı birincilikle bitirerek Türk markasının tanıtımını taçlandırdı. D’S Damat, Dünya Ralli Şampiyonasının haziran ayında gerçekleştirilecek Sardunya Rallisinde yine Skoda aracına sponsor olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, D’S Damat olarak ilk kez bir Grand Prix’te yer aldıklarını, sponsor oldukları aracın yarışı birinci bitirmesiyle çifte mutluluk yaşadıklarını kaydetti.

Orakçıoğlu, "Sponsor olduğumuz aracın birinci olması verdiğimiz desteği taçlandırdı. İtalya pazarına geçen yıl 9 farklı kentte 9 mağaza açarak hızlı bir giriş yapmıştık. Sponsorluk desteğimizin yanı sıra, bu yıl 18 mağazaya ulaşacağımız modanın kalbi İtalya’da marka bilinirliğimizin artacağına inanıyoruz." dedi.

Orakçıoğlu, "Yarışlar her yıl Eurosport, RAI Sport ve SKY TV gibi kanallar tarafından canlı yayınlanıyor ve milyonlarca yarışsevere ulaşıyor. Aynı zamanda yarışları bizzat yerinde izlemek üzere her yıl binlerce kişi Sardunya Adasına akın ediyor. Hem motor sporlarına destek hem de hedef kitlemiz ile yakınlaşmak açısından iyi bir fırsat yakaladığımızı düşünüyoruz. Sezonun haziran ayında yapılacak Sardunya ayağında yine Skoda aracının sponsoru olarak desteğe devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

İki rallinin, İtalya pazarında da D’S Damat markasının bilinirliğine olumlu katkı yapacağını vurgulayan Orakçıoğlu, "Modanın kalbi İtalya’da, geçen yıl Milano, Piacenza, Parma, Genova, Rimini, Sassari, Varese, Messina ve Cagliari olmak üzere 9 farklı kentte 9 mağaza birden açtık. Bu yıl Roma ve Floransa gibi marka kentlere de girerek mağaza sayısını 18’e çıkarmayı planlıyoruz. Dünya Ralli Şampiyonasının Sardunya ayağında yer almamız, ülkedeki bilinirliğimizi daha da artıracak.” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim