• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Osman Tural "Yılın Bürokratı" seçildi

Osman Tural "Yılın Bürokratı" seçildi
Ekovitrin Dergisi'nin düzenlemiş olduğu Yılın Starları anketinde PTT Genel Müdürü Osman Tural Yılın Bürokratı seçildi.

Ekovitrin Dergisi'nin düzenlemiş olduğu Yılın Starları anketinde PTT Genel Müdürü Osman Tural Yılın Bürokratı seçildi.

Bu yıl 11 nci kez düzenlenen Ekovitrin Dergisi’nin hazırlamış olduğu “Yılın Starları Anketinde”, “Yılın Bürokratı” olarak PTT Genel Müdürü Osman TURAL aday olarak gösterilmişti. 7 Şubat 2012 günü başlayan Yılın Starları Anketi, 24 Nisan 2012 günü sona erdi. Oylama sonucu PTT Genel Müdürü Osman TURAL “Yılın Bürokratı” seçildi.

Dev anket katılım rekoruyla sonuçlandı. ABD’den Çin’e kadar dünyanın dört bir yanından www.ekovitrin.com internet sitesine adeta oy yağdı. Türkiye’nin en büyük anketi olan Yılın Starlarını belirlemek için, 251.568 oy kullanıldı. Yılın Starları Haziran ayında, İstanbul’da muhteşem bir törenle ödüllerini alacak.

PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman TURAL; 37 bin çalışanı, 4 bin 268 iş yeri, 5 bin 400 araç filosuyla posta, banka ve lojistik alanlarında, ülkemizin her köşesinde hizmet veren PTT’yi 2005 yılından beri başarıyla yönetiyor. PTT geçtiğimiz yıl her tür ödeme ve tahsilat işlemlerine imkan sağlayan PTT Matikleri Türkiye’nin her noktasına yaygınlaştırdı.
Kargo-lojistik hizmetleri için İstanbul Hadımköy’de PTT tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştirdi. Araç filosunu yeniledi ve online takip altına aldı. Tüm dünyada posta sektörünü olumsuz etkileyen koşullara rağmen PTT 2011 yılında 170 milyon TL gelir elde etti.

Genel Müdür Osman TURAL, 1964 yılında Samsun-Alaçam’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Sinop-Durağan, Elazığ-Alacakaya, Bingöl-Yedisu, Adana-Karaisalı Kaymakamlıkları, Sivas Vali Yardımcılığı, Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire
Başkanlığı, Ulaştırma Bakanlığı Bakan Danışmanlığı yaptı.

2003 yılında PTT Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Osman Tural halen bu görevi sürdürmekte iken, 7 Haziran 2005 tarihi itibari ile PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atanmış olup, halen bu görevlerini sürdürmektedir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim