• BIST 10261.2
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 12 °C

Oto Ekspertiz İle Bir Adım Öndesiniz

Oto Ekspertiz İle Bir Adım Öndesiniz
İkinci el araç sektörünün yoğunluğu birçok açıdan dezavantaj sağlamaktadır. Bu durumda satın alınacak aracın oto ekspertiz işlemlerini yaptırarak risk almadan hayalinizdeki araca kavuşmuş olursunuz.

 İkinci el araç sektörünün yoğunluğu birçok açıdan dezavantaj sağlamaktadır. Bu durumda satın alınacak aracın oto ekspertiz işlemlerini yaptırarak risk almadan hayalinizdeki araca kavuşmuş olursunuz.

Sıfır piyasasındaki yüksek fiyatlar birçok bütçeyi zorladığı için ikinci el araç sektöründe araç alınmaktadır. Bu durumda kötü niyetli insanların birikimleri ve hayalleri çalmasına neden olmaktadır. Böyle bir durumda oto ekspertiz kontrollerine büyük bir iş düşmekte araçların a’dan z’ye tüm kontrolleri yapılmaktadır. Firmamız tarafından tüm kontroller dikkatli şekilde yapılmakta ve uygun fiyatlara oto ekspertiz testlerimiz kendi üretimimiz olan cihazlar tarafında tarafsız ve garantili olarak yapılmaktadır. Tüm cihazlarımız kendi firmamız tarafından üretilmekte ve %100 yerli üretim olmaktadır. Oto ekspertiz işlemleri ikinci el araçların tüm kontrollerini sizler için profesyonel ekibimiz titizlikle yapmaktadır. Aracın daha önceden var olan hasar kaydı, plaka sorgulaması hukuki alandaki trafik, vergi gibi borçlanmalarını da tespit ederek aracı alacak kişiye güvenilir bir alım yapmasını sağlamaktayız. Araç satın alırken alıcı ve satıcı arasında satış sonrası ortaya çıkacak tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmaktayız. Bu durum her iki tarafa eşit mesafede durmamızdan dolayı garantili hizmet sunmanızı sağlamaktayız. Oto ekspertiz firma kuruluş amacımız araçlara değerinde fiyat biçilmesini sağlamaktır. Kullanılmış araç alırken özellikle dikkat edilmesi gereken konu merdiven altı firmalara itimat edilmemesidir. Bu firmaların yaptığı tüm işlemlerin hiçbir geçerliliği yoktur. Bu durumda seçim yapacağınız firmanın tüm belgelerine ve güvenilirliğine dikkat etmeniz gerekmektedir.

Oto ekspertiz işlemleri ilk son yıllarda büyük bir önem kazanmış ikinci el araç alacakların kurtarıcısı olan oto ekspertiz firmamızda her türlü marka ve model araçların kontrolleri yapılmaktadır. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim