• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

OYDER'in yeni başkanı belli oldu

OYDER'in yeni başkanı belli oldu
OYDER Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonucunda yeni yönetim kurulu belirlendi. 2014 yılından bu yana başkanlığı sürdüren Z. Alp Gülan’ın yerine bu göreve Murat Şahsuvaroğlu seçildi.

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği’nin (OYDER) Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonucunda yeni yönetim kurulu belirlendi. 2014 yılından bu yana başkanlığı sürdüren Z. Alp Gülan’ın yerine bu göreve Murat Şahsuvaroğlu seçildi.

Türkiye’de otomotiv sektörünün perakende ve hizmet ayağını temsil eden OYDER’in Başkanlığını yürütecek olan Murat Şahsuvaroğlu 1974 yılında doğdu. Yükseköğrenimini İngiltere’de tamamlayan Murat Şahsuvaroğlu, Şahsuvaroğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Şahsuvaroğlu Otomotiv Genel Müdürlüğünü de sürdürüyor.
OYDER’ de çeşitli görevlerde bulunan Şahsuvaroğlu, başkanlığa seçildikten sonra yaptığı açıklamada; 70 bini aşkın çalışanın bulunduğu Türkiye'deki yetkili satıcılık müessesinin gelişmesi için çalışmaların hız kazanacağını dile getirdi.

OYDER’ in Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonrası Murat Şahsuvaroğlu yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenirken, Başkan Vekilliğine Zeynep Fidan Soysal, Başkan Yardımcılıklarına ise Turgay Mersin, Ömer Koyuncu, Uğur Yalçınkaya, Halef Günay, Uğur İnciroğlu getirildi. Yeni yönetim kurulunda, Kemal Altuğ Erciş, Hikmet Baran, Yüksel Ceylan, Murat Yeğin, Şemsi Durdu, Kemal Tepret, Uğur Güven, Gökhan Manisalı, Aykut Pektekin, Ali Erdem Cindilli, Erdinç Artkıy ve Turan Mutlu bulunuyor. Demirhan Dinç, Murat Mutlu ve Hamid Gülsoy ise yeni dönem Denetleme Kurulunu oluşturdular.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim